Tasoti Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2005 Rocky 2,3,4,5 (Βγάζω έξω το 1 λόγο Oskar) Επίσης είναι ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ να μιλάμε για Monty k Lynch. Στο τέλος να πούμε κ για τον KUBRICK!!!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2005 [...]Επίσης είναι ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ να μιλάμε για Monty k Lynch. Στο τέλος να πούμε κ για τον KUBRICK!!! Ωραίος ο νέος! Καλώς ήρθε ένα υγιειώς σκεπτόμενο μέλος! Καλή παραμονή!
Pablo_Hasan Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2005 Ελπίζω να αστειεύεσαι. Αλλιώς ολικό ban και θα σε κάνω και ban από το σπίτι σου (θα σε κλειδώσω απ' έξω)... :twisted: wx, 8uella antidrasewn... loipon, epeidh paei kairos apo tote pou thn eida, anakalw mexri na thn ksanadw. :D
theobabis Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2005 kubrick? Εννοεις αυτον που εφτιαξε εκεινο το αχαρακτηριστο το space odyssey? Χιλιες φορες να παω να ξαναδω το karate kid Σιγα μη το αφηνα ασχολιαστο...Εδω δεν εχουμε ουτε ιερα ουτε οσια
Gary Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2005 kubrick? Εννοεις αυτον που εφτιαξε εκεινο το αχαρακτηριστο το space odyssey? Χιλιες φορες να παω να ξαναδω το karate kid Σιγα μη το αφηνα ασχολιαστο...Εδω δεν εχουμε ουτε ιερα ουτε οσια πες μου οτι κανεις πλακα ... πες μου οτι κανεις πλακα ... αλλιώς πες μου τη διευθηνση σου - (να πώ στον paredwse να σε κλειδώσει και σένα απ'εξω)
Super Moderators paredwse Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2005 πες μου οτι κανεις πλακα ... πες μου οτι κανεις πλακα ...αλλιώς πες μου τη διευθηνση σου - (να πώ στον paredwse να σε κλειδώσει και σένα απ'εξω) Μην ανησυχείς' date=' τον (κατ'ευφημισμόν) κύριο [b']theobabis[/b] τον βρίσκουμε εύκολα. Θα έρθει η ώρα του κι αυτουνού... :razz:
theobabis Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2005 Θα την ανεφερα Gary αλλα τοτε ο κυριος peradwthe για να επιστρεψει σπιτι του θα χρειαζοταν αμεσα ολοκληρη την κινητοποιηση αστυνομιας, πυροσβεστικης και λιμενικου, χωρις να ειμαστε παλι 100% σιγουροι για το αποτελεσμα...
Tasoti Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 are mpampi kai se eixa simpathisei.Krima ilikrina krima. Tha dodo sima sto ideopolis na se dioksoyne.
Em_Zed Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2005 Eλάτε ρε παιδία, give the guy a break.. Eντάξει συμφωνώ, η ταινία ήταν προφητική, και πολύ μπροστά απο την εποχή της, και φανερώνει το όραμα ενός απο τους μεγαλύτερους σκηνοθέτες, αλλά αν τα βγάλετε όλα αυτά, αυτό που μένει είναι μια βαρετή ταινία.. *μιλάω πάντα για την οδύσσεια..* YΓ : Eυτυχώς είμαι μακριά, και έτσι το ban έξω απτο σπίτι είναι κομμάτι δύσκολο. Bέβαια παίζει και το *άλλο* ban.. χμμμ.. αυτό δεν το είχα σκεφτεί..
epote Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2005 em_zed: pisteveis oti an amolisoume ton paredwsiano skilo h apostash tha se prostatepsei... tsk tsk tsk.... to odysia pantos, htan makri alla imho h pio aistotexnika skinothetimenh space movie.
Em_Zed Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 Eσείς πια δεν έχετε σκύλο, τον ίδιο τον punisher έχετε ! Paredwse : He will haunt you down, chase you till he bites you... xa ! YΓ: paredwse, that was a joke..please dont ban me...
Gary Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 αυτό που μένει είναι μια βαρετή ταινία.. μιλάω πάντα για την οδύσσεια..* έχε χάρη που έχεις χιούμορ και που είπες μερικά καλα πραγματα αλλιώς θα τα άκουγες και εσυ
Em_Zed Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 Το ήξερα οτι το χιούμορ μου κάποια μέρα θα με γλύτωνε από τους μπελάδες... :D
porco_rosso21 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 που το ξεθαψα τωρα....τα σπαει αυτο το topic!!:mrgreen:anyway... ....δεν υπαρχει δευτερος....karate here,not here....:mrgreen:
theobabis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 εμ...ειπαμε really bad movies, αυτο δε μετραει, ειναι θεϊκη ταινια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.