Προς το περιεχόμενο

really bad movies...we love!

epote

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

wiz@rd21

και ομως μιλαω σοβαροτατα.

Ποιο πολυ ντρεπομαι οταν ισχυριζομαι οτι μου αρεσουν

οι ανωθεν ταινιες, παρα ταινιες οπως το underworld ή

το elektra :D

pd,

το wild at heart δεν το εχω δει.

Το eraserhead πιστεψε με, δε το ξεχασα... ;)

Oσο για το ban, χα!, γελασαμε και σημερα.

Υοur time has passed, now go on, fetch the ball :P:mrgreen::P

Δημοσ.

Eλα ρε παιδιά, το gotcha δεν είναι τοοοοοσο κακό..

Eίναι κάτι σαν εισαγωγικό μάθημα στον κόσμο της κατασκοπείας. Έχει δράση, όση τέλος πάντων μπορεί να έχει μια τέτοια ταινία, έχει αυτό το γαμάτο με το paint ball στην αρχή..τώρα δε θυμάμαι τίποτα άλλο. :ο(

Tο είχα δει γύρω στα 15-16 και θυμάμαι είχα ψαρώσει αφάνταστα. Έλεγα, τι γαμάτα να είσαι κατάσκοπος, να σε κυνηγάνε, να πηδάς από ψηλά κτίρια για να σωθείς (σ.σ. να πηδάς σε νερό, έτσι ; )

Έπισης είχα εκνευριστεί, γιατί η μαμά μου έλεγε οτι η Aλέξις ήταν άντρας, γιατί τι σόι όνομα είναι αυτό για γυναίκα, και κανείς σας δεν το πρόσεξε ! :ο\

Δημοσ.

Karate kind 1,2,3 (το 1,2 το είχε τα προηγούμενα σάββατοκύριακα στο mega μάλλον το 3 θα το έχει μέσα στο σαββατοκύριακο)

Τα θυμάμαι απο πιτσιρικάς...πως λέει τριψιμο δεξί χέρι έξω αριστερό μέσα ;)

Δημοσ.

OK, ksanaepistrefw me mia akoma katapliktiki tainia pou thn bazei sixna to mega!!! :) :) :)

European Vacation!!!! (to leei "to trelo thiriotrofio paei diakopes :P :p ) pragmatika apo tis poli agapimenes apaisies tenies :)

Genikws oli i seira "Griswolds" einai fantastiki! icon10.gif

• Super Moderators
Δημοσ.
enas profhths ma ti profhths :-P

:D :D

Ελπίζω να αστειεύεσαι. Αλλιώς ολικό ban και θα σε κάνω και ban από το σπίτι σου (θα σε κλειδώσω απ' έξω)... :twisted:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...