iagouaros Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Λοιπόν μέχρι τώρα έχω χαλάσει μια fx5200 και μια 6600 gt. Και οι δύο τοποθετήθηκαν σε διαφορετικά συστήματα. Δεν έχουν πειραχτεί με κανένα πρόγραμμα overclocking. Στα καλά καθούμενα και οι δύο, υπάρχει περίπτωση κάποιοι drivers ή κάποιο software να προκάλεσαν το εξής πρόβλημα: Μόλις περαστούν οι drivers της κάρτας, μαυρίζει η οθόνη για 2 - 3 δευτερόλεπτα όταν : α) Πας να μπεις στις advace settings της κάρτας γραφικών. β) 'Οταν κάνεις δεξί κλικ σε κάποιο videaki γ) Στη εκκίνηση των windows για 2 με 3 φορές δ) Μόλις πατήσεις το εικονίδιο της nvidia Drivers έχω αλλάξει και οι κάρτες δοκιμάστηκαν σε αλλά συστήματα και κάνουν ακριβώς τα ίδια. Προηγουμένως δούλευαν φυσιολογικά. Τα συστήματα είχαν τους σκληρούς φορμαρισμένους και το μόνο που τοποθετήθηκε ήταν οι nvidia drivers.
billpeppas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Αυτό δεν είναι πρόβλημα της κάρτας. Είναι Runtime Restart το οποίο πρέπει να συμβαίνει. Πάντως για να απαντήσω στο "topic" Ναι γίνεται: 1) Με κάποιο πρόγραμμα π.χ. που να έχει γραφτεί σε Assembly, μπορείς να το κάνεις να αλλάζει τυχαία refresh rate , έτσι μπορεί να κάψει το monitor σου 2) Οι παλιοί ιοί που έγραφαν κώδικα στο BIOS [ μπορούσαν να κάνουν και ζημιά στο chip ] 3) Νέο κύμα ιών [ μην βάζω ιδέες ] , που να κάνουν π.χ. edit & flash το BIOS της VGA ή της Mobo σου. [ κακή ιδέα ]
Grinder Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Πάντως κι εμένα το κάνει αυτο η κάρτα μου Τι 4200 με ακριβώς τα ίδια συμπτώματα και άρχισε ξαφνικα.
iagouaros Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Αυτό δεν είναι πρόβλημα της κάρτας. Είναι Runtime Restart το οποίο πρέπει να συμβαίνει. Ναι, αλλά προηγουμένως γιατί δεν το έκανε; Το έκανε μόνο όταν άλλαζες τις ρυθμίσεις της οθόνης και πατούσες aplly. Στο ένα χρόνο που έχω την fx 5200, τώρα κάνει αυτά τα χαζά και η msi 6600 gt τώρα το παρουσίασε με διαφορά δύο ημερών από την fx 5200.
iagouaros Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Πάντως κι εμένα το κάνει αυτο η κάρτα μου Τι 4200 με ακριβώς τα ίδια συμπτώματα και άρχισε ξαφνικα. Φίλε Grinder, τι drivers έχεις στο σύστημα σου; 'Εχω βάσιμες υποψίες ότι κάτι drivers από το site 3dguru προκαλούν αυτή την βλάβη. Δεν είμαι σίγουρος ποιοι, είχα δοκιμάσει πολλούς.
billpeppas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 ΕΊΠΑΜΕ ΔΕΝ ΕίΝΑΙ ΒΛΆΒΗ. Και το γιατί δεν στο έκανε παλιά είναι επειδή η nVIDIA το ενσωμάτωσε στους drivers πρίν λίγο καιρό.
Grinder Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Έχω τους 56.72 Τέλος πάντων τι είναι το Runtime Restart και γιατί το έβαλε η nvidia είναι ερκετά κουραστικό.
iagouaros Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 ΕΊΠΑΜΕ ΔΕΝ ΕίΝΑΙ ΒΛΆΒΗ. Και το γιατί δεν στο έκανε παλιά είναι επειδή η nVIDIA το ενσωμάτωσε στους drivers πρίν λίγο καιρό. Ναι, αλλά την δοκίμασα και με drivers 43.03 και κάνει πάλι τα ίδια. O σκληρός ήταν φορμαρισμένος. Την fx 5200 χτες την πήγα στο μαγαζί που την πήρα, την δοκίμασε και την έβαλε μέσα στην εγγύση. Θα την στείλει στην αντιπροσωπεία.
MixalisX Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Φίλε Grinder' date=' τι drivers έχεις στο σύστημα σου;'Εχω βάσιμες υποψίες ότι κάτι drivers από το site 3dguru προκαλούν αυτή την βλάβη. Δεν είμαι σίγουρος ποιοι, είχα δοκιμάσει πολλούς.[/quote'] ontos, kai ego polles fores tin patisa me drivers apo to 3dguru. Pleon stamatisa na piramatizomai me ''enalaktikous'' drivers
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.