seventh_son Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2002 Loipon prosfata agorasa playstation 2.tha hthela loipon na rwtisw to eksis: Skeftomai na to tsiparw.to exw ena mhna to poli.To tsipaki dimiourgei provlimata? Einai aksiopisto? Poso stoixizei? Epeidi den kserw kata poso tha eprepe na empisteftw ellines , elega na to paraggeilw apo to modchip.com. Yparxei kapoios pou na to exei valei kairo kai na mporei na mou pei an dhmiourgei provlhmata i oxi? Episis tha hthela na rwtisw to eksis: Ta patched games gia ps2 ti einai kai pou xrisimevoun? Ena paixnidi gia na paiksei se tsiparismeno ps2 prepei apla na einai antigrafo tou afthentikou h prepei na einai patcharismeno? <p>Epeidi den exw poli xrono gia na mpainw sto forum kathe mera tha parakalousa opoios mporei na me voithisei na mou steilei private message h email sto [email protected]<p>Efxaristw
psyduck Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2002 Επειδη παρα πολλοι ρωτανε επι του θεματος, μπορειτε να δειτε λεπτομερειες και να παραγγειλετε τα διαθεσιμα "τσιπακια" για το PS2 απο εδω:<p>web page<p>Οπως βλεπετε υπαρχουν διαφορα "τσιπακια" με ιδιαιτερα χαρακτηριστικα.Το θεμα της αξιοπιστιας ειναι υποκειμενικο γιατι εξαρταται και απο τη σωστη τοποθετηση αυτου που βαζει το "τσιπακι".<p>Σε καποια "τσιπακια" καποια αντιγραμμενα παιχνιδια πρεπει να βαλεις μεσα στο CD και ενα μικρο αρχειο "patch" για να παιξει στη κονσολα σου.
xaxanoylis Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2002 Ένας insomniac(zerocool)μας είχε πει ότι έχει βγει emulator για ps2 και τον έχει...Και εγώ του έστειλα προσωπικό μύνημα για να μου πει την σελίδα...Μου την είπε πήγα και δεν την άνοιγε πρέπει να είχε διαλυθεί η σελίδα...Τώρα λέω να του στείλω πάλι προσωπικό μύνημα να μου πει το όνομα του emulator θα το κάνω search και άμα το βρω θα σου στείλω προσωπικό μήνυμα να σου πο την σελίδα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.