Προς το περιεχόμενο

Provlima me antigrafi cd divx

JiKL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Den ithela na anoikso allo topic alla afou den vrika kati antistoixo..

Exo merika cd pou periexoun divx tainies...pao na tis antigrapso me to nero(copy disk) se kainouria cd kai oi perissoteres den xorane!

Ta cd kai ta men kai ta de einai 700...alla sta arxika leei used space 730(px) kai dipla 695...ti na kano oste na xoresoun?

P.S. signomi stous mods an iparxei idi antistoixo topic i eprepe na to topothetiso allou...molis apantithei sviste to!

Δημοσ.

Esi to diapistoneis oti den xorane i sou vgazei minima to nero na topothetiseis cd megaliteris xoritikotitas?

An simvainei to proto tote dokimase esi na ta grapsei kai ase na lei oti thelei to used space.

Tora an einai to deytero dokimase na kaneis overburning an ta thes pasi thisia,an kai to overburning to apefevgo giati mporei na prokalesei provlima stin kefali tou recorder.

Stin xeiroteri graps'ta se ena dvd.

Δημοσ.

paidia overburning pezei rolo to grafthri, to diskaki kai pote den exw kataferei na grapsw parapanw apo 3-4mb epipleon... to diskaki an prospa8hseis na xwreseis parapanw h 8a einai axrhsto h den 8a sta xwresei.. (apo proswpiki empeiria, isws na ginete kiolas , den 3erw na sou pw me sigouria)

8a sou elega na apofygeis to overburn, giati 8a mamiseis to grafthri sou an to kaneis polles fores... mporeis na katafygeis se megalytera cd twn 800mb h alliws se ena dvd kai na xwreseis 6-7 tenies..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...