yositosi Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 @dimoss.. Το πρόβλημα φίλε μου είναι ότι η 6800 μου είναι πολύ μακριά και έρχεται και κάθεται η πίσω άκρη της ακριβώς πάνω από το chipset της μητρικής.. μερικά χιλιοστά πάνω από το ψυκτράκι της MSI :sad: Επομένως εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω ανεμιστήρα στο chipset της mobo. Βέβαια αυτό που πρόσεξα είναι ότι η κουτσουλιά το Cooltium (της Thermaltake) που είχα βάλει στην μητρική έκανε τελικά πολύ θόρυβο (και δεν του φαινόταν) μιας και με το που το έβγαλα ησύχασαν τα αυτιά μου..
georgeadams Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Όπως φαίνεται στις πιο κάτω φωτογραφίες των 2 μητρικών, το chipset cooler είναι πολύ κοντά στην υποδοχή PCI-E 16x για την κάρτα γραφικών. Έτσι, είναι δύσκολο να βάλεις άλλο μεγαλύτερο, γιατί κατά 99% θα βρίσκει πάνω στην κάρτα γραφικών: MSI K8N NEO4 Platinum: http://www.msi.com.tw/images/product_img/mbd_img/7125.jpg DFI LanParty UT nF4 Ultra-D: http://www.dfi.com.tw/Upload/Product_Picture/LP%20UT%20nF4%20SLI-D1.jpg Την DFI την έχω κι εγώ από προχθες αλλά χτες φόρτωσα windows και δεν έχω προλάβει να δοκιμάσω την τύχη μου στο overclocking. Πάντως το chipset cooler της είναι πραγματικα αθόρυβο! Εγώ χρησιμοποιώ ψύξη με νερό (τελικά στους νέους athlon64 δεν είναι τόσο απαραίτητο αλλά το είχα ήδη από την παλιά CPU) αλλά όπως είδα εδώ η Thermalright XP-120 μπαίνει μια χαρά (στο link αυτό μπορείς ακόμα να δεις και επιπλέον φωτογραφίες και εμπειρίες για την DFI).
billpeppas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 yositosi , μπορείς να βάλεις κάποιο custom ψυχτράκι στο chipset ,και να βάλεις το ανεμιστηράκι στο πλάι του [ να φυσάει πρός το πίσω μέρος του κουτιού. Η συγκεκριμένη DFI είναι πολύ καλή μητρική. Αν βρείς κανά κομμάτι [ αν προλάβεις ] χτύπα μια.
yositosi Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Billpeppas και εγώ το σκέφτηκα αυτό το κόλπο.. αλλά δεν νομίζω να χωράει σε ύψος τέτοιο ψυκτράκι μιας και τα fins του θα πρέπει να είναι ψιλά προκειμένουν να κουμπώσει ένα ανεμιστηράκι.. και θα είναι μια από τα ίδια μιας και από πάνω ακριβώς έρχεται η Agp κάρτα..
billpeppas Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Κάνεις πατεντούλα , κόβωντας σε κάποια σημεία τις κορυφές των fins.
yositosi Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Μια χαρά είναι και έτσι.. βαρέθηκα τις "κοπτοραπτικές"! Στην τελική δεν υπάρχει και λόγος να το κάνω..
billpeppas Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Εγω έπρεπε να κάνω κάτι... βλέπεις η ψύκτρα της VGA μου [ Arctic Cooling ATi Silencer 5 ] ήταν σε απειροελάχιστη επαφή με το ανεμιστηράκι του chipset cooler της MSI [ να ακούς την τριβή μεταξύ του fan και του πλαστικού της ψύκτρας , με το ανεμιστηράκι να γυρνά στις 5500rpm... ]
apostolt Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Ρε παιδια πηρα μια msi neo2.Η xp-120 μπαινει σε αυτην την μητρικη? Ρωταω γιατι θελω να παρω ή αυτην ή την Hyper6.
billpeppas Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Αν διαβάσεις το topic: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=98770&page=1&highlight=capacitor
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.