Προς το περιεχόμενο

Αγορά Cpu ή Tft;

Αδίστακτος

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα

-Έχω 370 ευρώ και θέλω να μάθω τί θα είναι καλήτερο να πάρω, ένας επεξεργαστής για Athlon 64bit 3000+ που κάνει 150 ευρώ ή μια οθόνη TFT 19" που κάνει 353 ευρώ;

-Θα ήθελα να μου πείτε τι να πάρω πρώτα γιατί ίσος οι TFT να πέσουν αρκετά ή οι επεξεργαστές.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τι εννοεις δεν εχεις τιποτα; Δεν εχεις Η/Υ δηλαδη; scratchhead.gif

Αν ειναι ετσι καλυτερα περιμενε να τα παρεις ολα μαζι οταν βρεις τα χρηματα για ολο το πακετο γιατι θα βρεις α) καλυτερες τιμες λογω πακετου και β) καλυτερες τιμες γιατι οσο περναει ο χρονος οι τιμες για τα συγκεκριμενα πεφτουν σχετικα γρηγορα μεσα σε 1-2 μηνες!

Αν καταλαβα λαθος συγγνωμη εκ των προτερων

Όχι τα έχω όλα και επειδή είμαι μέσα στα πράγματα(έχω δικό μου μαγαζί), παίρνω μεγάλες ποικιλίες και την τετάρτη πρέπει να κάνω μια παραγγελία με οθόνες και άλλη μια με επεξεργαστές. Τώρα για τώρα έχω το παλιό μου Pc που είναι για τι μπάζα. Αυτό που ρώτησα είναι..............κατά την γνώμη σας σε ποιο από τα δύο πιστεύετε πως θα πέσουν οι τιμές περισσότερο. Σους επεξεργαστές ή στις 19" Tft?

Η AMD ανακοινωσε πριν λίγες μέρες μειώσεις στις τιμές έως 25% για τα μεγάλα μοντελα και εως 10% για τα μικρότερα(Τα ποσοστά δε τα θυμάμαι ακριβώς....)

Με βάση το παραπάνω πιστευω ότι συντομα θα έχουμε μια μικρή μειωση σε επεξεργαστες 3200+ και κάτω οπότε καλύτερα να περιμένεις λίγο για cpu και να πάρεις οθόνη

[Μη σε πάρω και στο λαιμό μου....Μια άποψη λέω! :D ]

[ thodoris255 ] Νομίζω ότι το σχολιο σου ήταν επιεικως απαραδεκτο.

Nomizw oti k ta 2 einai sxedon to idio eualwta me ton xrono(h timh tous). Oi epe3ergastes giati vgainoun synexws kainourioi k peftoun oi times twn paliwn, k oi tft epeidh einai nea texnologia, k oso pernaei o kairos vgainoun perissotera montela k neoi tropoi kataskeuhs, nees markes, nea xarakthristika. Pisteuw oti den exoume dei tipote akoma se auton ton tomea.. Epishs vgainoun k nees texnologies entelws sthn kataskeuh o8onwn pou den exoun kukloforhsei akoma. Telos, o ari8mos kataskeuastwn tetoiou typou monitor, einai megalos k etsi yparxei polu megalos antagwnismos. K ena sxolio: o thodoris255, mporei na htan ligo aprephs, alla nomizw to katalaves to nohma. De 8a eprepe na 3ereis kalytera esy? 'H rwtas san emporos thn apopsh tou agorastikou koinou?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...