bonmaker Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 ρε παιδιά τι παίζει με αυτά τα sites (π.χ. http://www.thedoςnloadplace.com) που λένε πως με κάποιο ποσό (35e) μπορείς να κατεβάζεις οτι τραγουδια κ ταινιες γουστάρεις εντελώς νόμιμα κ δωράν;; που είναι η παγίδα;
Super Moderators paredwse Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 To site που δίνεις εμένα τουλάχιστον μου πετάει 404...
paschalia Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Αν αντικατασταθει το e me w ισως ειναι καλυτερα : doenload = download
bonmaker Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 πάντως το link το βρήκα από το http://www.download.comκ εμένα κάτι μου βρωμάει. πιστεύω ότι αφού γραφτείς θα σου ζητάει λεφτά κ για ότι κατεβάζεις. μήπως υπάρχει κάποιος που έχει χρησιμοποιήσει κάτι αντίστοιχο?
PhotoPaul Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Πιστεύω ότι αφού γραφτείς θα σου ζητάει λεφτά κ για ότι κατεβάζεις. Indeed...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Timeo Danaos et dona ferentes (σε μετάφραση από την Αινειάδα: Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας). Όλες αυτές οι τρομερές... "ευκαιρίες" είναι λίγο ύποπτες και επικίνδυνες. Μην δίνετε την πιστωτική σας τόσο εύκολα στον κάθε τυχάρπαστο. Αν δεν με πιστεύετε, έχω να σας πουλήσω ένα ωραίο μέγαρο που έχω κληρονομήσει από τον παππού μου και έχει θέα την πλατεία Συντάγματος (από τη μία) και τον Εθνικό Κήπο (από την άλλη).
paschalia Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Λεφτα απο την Μονοπολη δεχεσαι Παρεδωσε ?
Isis Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 εγω απο το download.com κατεβαζω δωρεαν προγραμματα και ορισμενα τραγουδια και παιχνιδια..
ThanasisAR Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Κι εμένα λίγο περίεργο μου φαίνεται. Πάντως με ένα mail στη Heaven (που είδα ότι είναι κάποια τραγούδια της εκεί) μπορεί να σου λύνονταν οι απορίες. Εγώ πάντως χρησιμοποιώ το i-tunes και πάντα με καρτα Electron με λιγα € μέσα.
Αρβανιτάκης Ανδρέας Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Δεν υπάρχουν λεφτά για τίποτα παιδιά!!!!
kage Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2005 to topic free download sites den nomizw na kanei..
Japan Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2005 Apo ta terms of service You agree that you own a legal copy of any music, movies, software, games, or tv shows you intend to receive a backup for from thedownloadplace.com. You also agree that you have the legal right to request a backup copy from thedownloadplace.com. You understand and agree that in order to download a copy for backup purposes, you are the licensed owner of the original product. You also agree to destroy the backup copies if the original copy is lost, stolen, no longer in your possession, etc. If you do not have a legally obtained version of the same version of the same product you are requesting a backup for, you are not eligible to use the service at thedownloadplace.com. Nai, nai, oloi ena backup copy theloume gia ta software, tis tainies kai ta paixnidia pou exoume akrivoplirosei. Chryssa
k8oylos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Τελικώς δοκιμασε καποιος το εν λόγω site? Ή κάποιο άλλο ανάλογο? σχόλια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.