plemenos13 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 προσφατα αγορασα ενα DVD-RW, το Samsung SH-W08 απο το πλαισιο οπου ηταν σε προσφορα..το εχω χρησημοποιησει αρκετες φορες και με CD και με DVD χωρις να εχω προβλημα..Προχθες ομως απογοητευτηκα!!Στη συζητηση που ειχα με τον πωλητη αναφερθηκα στον αν το dvd υποστηριζει dual layer..εκεινος με μια χαρακτηριστικη χειρονομια θαυμασμου/ικανοποιησης/καθησυχαστικοτητας, μου ειπε οτι το μηχανημα ειναι..εγγυηση,δεν θα εχω κανενα προβλημα..τοτε μπηκε στη συζητηση και ενας 2ος πωλητης που ειπε πως και να μην υποστηριζει,μπορω να του κανω update απο το internet..Προχθες λοιπον προσπαθησα να αντιγραψω απο το alcohol το dvd της πορειας της εθνικης μας στην πορτογαλια το οποιο ειναι ~7,5 giga.αφου αγορασα το 8,5αρι DVD,προσπαθησα αλλα ματαια, δεν το διαβαζε καν..μετα μου εκοψε να κοιταξω στα infotools, απόπου διαπιστωσα οτι δεν υποστηριζει dual layer..μιας και στο internet δεν εχω καταφερει να βρω drivers, μπορει κανεις plzzzzz να βοηθησει??????
Shineboy Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 αν δεν είναι dual layer εξαρχής το drive δεν γίνεται μετά να γίνει ότι και να κάνεις εσύ (με firmware update κλπ) και μάλλον αυτό που αναφέρεις δεν πρέπει να είναι... μόνη λύση να συμπιέσεις το dvd με κάποιο πρόγραμμα πχ clonedvd dvdshrink κ.α υπάρχουν πολλά για να χωρέσει σε απλό (single layer) δισκάκι
ppetr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Φίλε σε δουλέψανε. Να ψάχνεις μόνος σου στο internet πριν να αγοράσεις και να μην έχεις εμπιστοσύνη σε πωλητές
plemenos13 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Ευχαριστω πολυ παιδιά!!!Μου φαινεται θα περασω απο το πλαισιο να του πω δυο-τρια πραματα!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.