sotris99 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Είχα καιρό να μπώ στην σελίδα του modem και έμεινα!!! 160/448??? Από ταχύτητα δεν έχω δει κάτι το ιδιαίτερο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dreamcatcher Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 nai ise se dslam siemens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Password Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 kane ena restart sto modem sou, 384 exeis meso ote? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotris99 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Restarted! Εγώ κανονικά έχω 128 / 384 από ΟΤΕ με σύνδεση otenet Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
awddwa Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Σωστά είναι τα νούμερα που βλέπεις (όπως ειπώθηκε είσαι σε DSLAM Siemens). Βέβαια μην περιμένεις να δεις καμια διαφορά. Δες κι αυτό: http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=4537 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakonas Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 HAHA wraios re 20 days uptime...to kapses to kahmeno to modem/router.... kline to pou k pou giati suntoma tha to klais Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.