sarisn Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Εδώ και κάμποση ώρα δεν μπορώ να δω τα email μου. Έχει και κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα? Ιδού και το μήνυμα που μου βγάζει: "Server Too Busy We are experiencing higher than normal volume and are therefore unable to service your request at this time. Try one of the following: In your browser, click Refresh In your browser, click Back, and try again Wait a few minutes and try again We apologize for this inconvenience."
The Crow Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Βασικά από χτες το Msn είχε κάποιο πρόβλημα και προσπαθούσανε να το διορθώσουν.Ίσως το πρόβλημα να είναι γενικό.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Για το πρόβλημα του MSN δείτε κι εδώ >>> http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=100917
sarisn Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Ναι το έχω δει το thread που λες paredwse αλλά επειδή λύθηκε το πρόβλημα με το MSN (τουλάχιστον σε μένα) άνοιξα καινούργιο για το Hotmail
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.