karib Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Υπαρχει κανεις ρε παιδια να με βοηθησει? Χρονια και χρονια, παντα ειχα την τακτικη να ανανεωνω το antivirus χειροκινητα. Εδω και πολλους μηνες με το kaspersky που τρεχω, ολα πηγαιναν μια χαρα. Πλεον, κατεβαζω σημερα το cumulative. Παω μετα να ανανεωσω με update απο τοπικο φακελο οπου αποθηκευω τα updates του kaspersky και μου βγαζει error. Επιπλεον, στο βασικο παραθυρο του kaspersky μου βγαζει οτι πρεπει να ενημερωσω την database γιατι ειναι damaged. Γιατι ρε παιδια? Τι φταιει? Κανω αυτη την διαδικασια μηνες. Ξερω πως μπαινουν τα updates του kaspersky? Τι φταίει?
{nikos} Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Το πρόβλημα παρουσιάστηκε πριν λίγες εβδομάδες. Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις οτι firewall έχεις και θα κάνει από μόνο του update. Τουλάχιστον εγώ και κάποιοι άλλοι που δοκίμασαν δούλεψε. Ίσως κάτι φταίει με το server τους ή με τα προγράμματα. Δοκίμασα και άλλους server εκτός Ρωσσίας όπως Αμερικής, Τσεχίας κτλ αλλά και εκείνοι δεν ανταποκρίνονταν με ανοικτό firewall. Αν αυτό σημαίνει πως κάτι μας "φορτώνουν" δεν θέλω να το σκέφτομαι... Νίκος
karib Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Μα δεν κανω online update. Κανω offline. Κατεβαζω αρχειο. Οποτε τι σχεση μπορει να εχει το firewall?
MTG Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Και εγώ όσες φορές δοκίμασα offline να βάλω το τελευταίο cumulative, μου εμφάνιζε αμέσως μετά corrupted database
karib Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Τι εχει γινει ρε γαμωτο? Τι βγαζουν αρχεια αν ειναι corrupted?
karib Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2005 Κατεβασα και σημερα το daily.zip Και παλι δεν μου κανει ανανεωση manual. Μια απο τα ιδια. Εχει κανεις το ιδιο προβλημα? Πως κανουμε επιτελους manual update? Χαλασμενα αρχεια?
luxaeterna Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2005 karib an vrikes akri pes mou ki emena nomiza pws mono se mena sunevaine
karib Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2005 Οχι. Δεν εβγαλα ακρη. Ηθελα να το κατεβαζω σε μορφη αρχειου γιατι ενημερωνω χειροκινητα διαφορα pc. Γιατι σε καθε ενα ξεχωριστα να καθομαι και να κατεβαζω ενημερωση? Το κατεβαζα το αρχειο μια φορα και το περνουσα σε ολα τα pc (καποια δεν ειχαν καν internet). Η μονη χαζο-λυση που βρηκα ειναι να κανω ανανεωση μεσω internet update και μετα να πηγαινω να αντιγραφω απο το φακελο που τα κατεβαζει και ταυτοχρονα ανανεωνει τη βαση, να αντιγραφω την βαση σε αλλο δικο μου φακελο και να την περναω (με cd-usb disk κλπ) σε αλλα pc.
sarisn Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2005 Έχω κι' εγώ το ίδιο πρόβλημα... ... κανείς που να ξέρει τη λύση???
MTG Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2005 Παιδιά, μήπως δοκιμάσετε σε καινούργια εγκατάσταση του KAV Personal 5.0.227 να κάνετε offline update με το καινούργιου τύπου Complete (cumulative) Update, το οποίο βγαίνει εδώ και λίγες μέρες; Κατεβάστε το από το γνωστό μέρος: www.kaspersky.com/avupdates (Complete update 4.88mb)
karib Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2005 MTG εγω εχω την 5.0.149 εκδοση και παθαινω οσα εγραψα πιο πανω. Εσυ ποια εκδοση εχεις? Δοκιμασε το offline update?
MTG Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 Δεν ξέρω τι παίζει με την 5.0.149. Λοιπόν όσοι έχετε πρόβλημα κάντε το εξής και μάλλον θα λυθεί το θέμα: 1) Εγκαταστήστε από την αρχή την τελευταία έκδοση του Kaspersky Personal 5.0.227 (http://downloads-eu2l.kaspersky-labs.com/products/release/english/homeuser/kavpersonal/kav5.0.227_personalen.exe) 2) Κατεβάστε το cumul.zip από εδώ (http://downloads-us22.kaspersky-labs.com/bases/av/avc/i386_zip/cumul.zip) και κάντε το extract σε ένα folder (πχ. C:\KAV) 3) Μετά κατεβάστε όλα τα αρχεία από εδω (http://downloads-us22.kaspersky-labs.com/bases/ids/) και κάντε τα save μέσα στο C:\KAV (κάντε και overwrite αν χρειαστεί) 4) Ρυθμίστε το Kaspersky να κάνει update offline μέσα από το C:\KAV και κάντε Update Now. Το πρόβλημα κατά 99% θα λυθεί και στο εξής θα μπορείτε να κάνετε offline updates.
karib Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 Τελικα εβαλα κι εγω την 227 εκδοση και μου λυθηκαν τα προβληματα. Επρεπε ομως να βγαλουν μια ανακοινωση να μην ψαχνομαστε τοσο καιρο αδικως. MTG να σαι καλα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.