awddwa Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Έχω κάρτα γραφικών κι οθόνη που υποστηρίζουν το Dvi, αλλά δεν έχω καλώδιο, οπότε προς το παρόν χρησιμοποιώ τα κλασικά. Αξίζει τον κόπο να αγοράσω καλώδιο Dvi; Δηλαδή θα δω καμιά ορατή διαφορά ή οι διαφορές είναι μόνο θεωρητικές;
The Crow Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Μπα δε θα δεις και καμία τρελή διαφορά!!
predalien Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Έχω κάρτα γραφικών κι οθόνη που υποστηρίζουν το Dvi, αλλά δεν έχω καλώδιο, οπότε προς το παρόν χρησιμοποιώ τα κλασικά. Αξίζει τον κόπο να αγοράσω καλώδιο Dvi; Δηλαδή θα δω καμιά ορατή διαφορά ή οι διαφορές είναι μόνο θεωρητικές; Το DVI έχει ανώτερη ποιότητα. Το αν θα δείς εσύ διαφορά, εξαρτάται απο πολλούς παράγοντες ( οθόνη, κάρτα γραφικών κ.α. ) Μπορείς να βρείς στην αγορά DVI καλώδιο με 6-7 ?, οπότε πάρε ένα να δοκιμάσεις μόνος σου! :wink:
LordArthas Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Το DVI έχει ανώτερη ποιότητα. Το αν θα δείς εσύ διαφορά' date=' εξαρτάται απο πολλούς παράγοντες ( οθόνη, κάρτα γραφικών κ.α. ) Μπορείς να βρείς στην αγορά DVI καλώδιο με 6-7 ?, οπότε πάρε ένα να δοκιμάσεις μόνος σου! :wink:[/quote'] Συμφωνω απολυτα. Η διαφορα κυριως ειναι στην ευκρινεια.
awddwa Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Η οθόνη είναι αρκετά καλή (eizo L557) και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Θα το πάρω μάλλον το καλώδιο και βλέπουμε τι γίνεται.
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Η οθόνη είναι αρκετά καλή (eizo L557) και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Θα το πάρω μάλλον το καλώδιο και βλέπουμε τι γίνεται. Εχω την ιδια οθονη...Παρα πολυ καλη...Πες μας αν αξιζει να παρω κι εγω καλωδιο... :grin: :grin: :grin:
predator Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 kala re paidia to sizitate? exete mia koryfaia o8onh kai tin ypoba8mizete bazontas tin analogue? einai san na exeis ferrari kai na pigaineis me 60! eleos balte DVI grigora, kamia sxesh me D-Sub!!!
LordArthas Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 kala re paidia to sizitate?exete mia koryfaia o8onh kai tin ypoba8mizete bazontas tin analogue? einai san na exeis ferrari kai na pigaineis me 60! eleos balte DVI grigora' date=' kamia sxesh me D-Sub!!![/quote'] Σωστος
GIA_Blackmore Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 an kai den exo tft gia na exo prosopiki empeiria ep autou .. alla apo oti diavazo apo peridiodika to anaferoun os poli kali kinisi
yiannakas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 με tft 19'' έχω δοκιμάσει με dvi και αναλογικό δύο κάρτες γραφικών,μία ati και η τελευταία μία geforce 6800gt. Στα μάτια μου δεν είδα διαφορές
LordArthas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Οι διαφορες μεταξυ καρτων ειναι εμφανεις αναμεσα σε μια παλια (πχ. GeForce II MX) και μια σχετικα νεα καρτα γραφικων. Οταν περασα απο την GeForce II MX στην ATI 9600ProEZ που εχω τωρα, φαινοταν η διαφορα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.