cybereddie Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Πάιδες ξεκινάω να φτάξω τη σελίδα μου σε free web hosting (έχω ηδη κανει το account). Ποιο καλό πρόγραμμα έχετε να συστήσετε για να την φτιάξω? Από web programming δεν κατεχω πολλά , μαθαίνω πολυ γρήγορα - αλλά θέλω ένα πρόγραμμα που να βοηθάει και αυτό. Συστάσεις, thx anyway.
Dionisos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Mporeis na dokimaseis to HTMLGate apo thn MPSoftware pou einai free. Exei epishs kai kalo php editor, an endiaferesai na xrhsimopoihseis php.
cybereddie Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 ευχαριστώ για το ενδιαφέρον , κατέβηκαν εύκολα και θα τα δοκιμάσω.
Cue Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Mporeis na dokimaseis to HTMLGate apo thn MPSoftware[/url'] pou einai free. Exei epishs kai kalo php editor, an endiaferesai na xrhsimopoihseis php. Θα συμφωνήσω με τον Dioniso. Καθώς επίσης και το 1st Page, αν και λίγο outdated. Για Linux το πολύ καλό Quanta που έρχεται μαζί με το KDE (νομίζω από την 3.2 και μετά)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.