Προς το περιεχόμενο

help me toys logariasmous dsl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

pos katalava oti einai apo insomnia?o protos ipe to username kai ton rotisa eisai autos kai mou leei nai.o deuteros tou leo.anixte mia selida na doume oti douleuei to net.kai mou leei ine entaxei anixe i selida tis insomnia.kai meta katalaveneis.kai esi simadikos exeis ginei .pantou se brisko se ola ta topic pou apanto.me sima tin gatoula.esi den isoun pou mou ixes pei oti kapoios ixe meinei 15 ores sto internet kafe???pou ixame kanei pola perita post sto insomnia sto thema gia mia karta grafikon 6600 kai meta o allos mas ekraxe kai mas ipe na ta sbisoume.1 i ora to bradi itan.esi isoun?

An k ligo arga, nie egw imoun. An thimamai kala legame gia kapion pu eixe katsi 15 wres sta pcs me tis cameres :P :p

Tha parw k egw kamia mera stin eteria sou mexri na se petixw!

Tha lew se olous gia to insomnia :lol:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

giati re paidia me rotisate kai den sas ipa?????mipos thelete kai to eponimo na me zitisete.metaxi mas iparxoun 2-3 atoma edomesa pou exoun parei til kai to exo sikosei ego kai meta exoume milisei kai apo msn.kai gia na zileuete kai ligo exei parei kai kapoios poli simantikos apo auto to forum kai to ixa sikosei ego.to omologo.den apokalipto stoixeia.xexe.wAVE esi doueleues internet kafe.se poio na ertho ??:PP .

Και εγώ εχω μιλήσει μαζί σου.. + στο msn κάποια μέρα πρίν τα χριστούγεννα για το upload μου :)

AAA και τώρα που το θυμήθηκα γιατί έχω 1200++ Ping στο zone.com ? ? (οταν δεν κατεβάζω τπτ... ) ανέβηκε και 6000 προχθές! :???:

An k ligo arga' date=' nie egw imoun. An thimamai kala legame gia kapion pu eixe katsi 15 wres sta pcs me tis cameres :P :p

Tha parw k egw kamia mera stin eteria sou mexri na se petixw!

Tha lew se olous gia to insomnia :lol:[/quote']

sosta esi isoun.;)ama thes pes mou na sou doso kai eponimo na me zitiseis i na se paro ego.i otan exo bradi na me pareis til opos kapoios allos edomesa pou ithele na rotisei kati.

Και εγώ εχω μιλήσει μαζί σου.. + στο msn κάποια μέρα πρίν τα χριστούγεννα για το upload μου :)

AAA και τώρα που το θυμήθηκα γιατί έχω 1200++ Ping στο zone.com ? ? (οταν δεν κατεβάζω τπτ... ) ανέβηκε και 6000 προχθές! :???:

opoianou to eponimo martinos thimizei kati nai exei milisei mazi mou.ante na to parei to potami.kanonika meta tin anabathmisei den tha prepei na exeis megala pings.episis ipomoni mesa se 15 meres peripou tha ftasei i forthnet ta 1395 kai tha pesoun kai ta pings.episis megalo ping den einai mono o provider.ama kaneis ping plotter kai exei mexri ton bbras 500 ms pou leei o logos pos meta na min exei trelo ping pio exo.einai kai ta kolodslam tou ote poles fores.den ftaine panta oi providers.kai den isxuei gia tin forthnet mono alla gia olous tous isp.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...