Lord_Az Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Αγορασα ενα Samsung TS-H352 Το DVD το δοκιμασα και σε αλλο pc και δουλευε τελεια εκει... και στο δικο μου pc δουλευε καλα για κανα δυοωρο αλλα μετα τα επαιξε.. Διαβαζει κανονικα τα original dvd...και ταινιες copy.. αλλα οχι πια dvd με data-software κτλ.. στο pc μολις εκανα format.. το dvd διαβαζε τα παντα...αλλα κατι το πειραξε τωρα... τα μονα που εχει πανω το pc einai SP1 και SP2 και updates drivers για την MoBo (albatron me nForce2) και για την VGA (9600pro) αυτο που κανει το dvd ειναι μολις βαλω dvd που δεν το διαβαζει.... το εικονιδιο του αντι να γραφει DVD drive γραφει CD drive... παρολο που το thumpnail γραφει dvd-rom... καμια ιδεα κανενας.. εχετε ακουσει τπτ σχετικο..?
qspock Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Ποιο μοντελο Samsung? Λογικα επρεπε να τα διαβαζει, η φορματ -R υποστηριζεται απο ολα τα drives.
VasKag Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 και εγω ενα asus e616 που εχω, το nero info tool, λεει οτι δεν διαβαζει dvd+r. πραγμα που φυσικα δεν συμβαινει... δοκιμασε παντως πολλα δισκακια πριν βγαλεις συμπερασμα.
Lord_Az Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2005 παιδες δεν ειναι προβληματικο το dvd-rom κατα πασα πιθανοτητα.. το δοκιμασα και αλλου... κατι αλλο φταιει.. τωρα κοιταω για MoBo drivers ασυμβατοτητα χαιρετω
Lord_Az Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2005 Ηταν οντως οι drivers του NFORCE2... μολις τους εβγαλα ολα καλα με το dvd-rom...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.