Liquid Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Αφου το ανοιξα για αλλαγη οθονης ουτως η αλλως,προχωρησα και παραπερα....Βεβαια θυμηθηκα οτι το καλοκαιρακι σβηνει καθε τρεις και λιγο και απο ολα ποστς που εχω διαβασει υπολογιζω οτι γινεται απο υπερθερμανση... Μιας και το εχω κανει βιδες,πειτε την γνωμη σας αν μπορω να κανω κατι ωστε να πεσει η θερμοκρασια η να υπαρχει καλυτερη απαγωγη θερμοτητας... Ενδιαμεσα ψυκτρας και επεξεργαστη υπαρχει ενα αυτοκολητο..Αν το βγαλω αυτο και βαλω θερμοαγωγιμη(ποια?) θα καταφερω τιποτα... Επισης Chipset της Motherboard και Chip της Radeon ειναι σκεπασμενα με αυτοκολητα(δεν ξερω αν ειναι θερμοαγωγιμα αυτα) που βρισκονται κολλημενα πανω σε ενα κομματι αλουμινιου και πανω απο αυτα φυσαει το ανεμιστηρι... Αν τα καταφερω θα ποσταρω καμια φωτο...
georgeadams Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Ναι, λογικά θα έχεις μια μικρή βελτίωση με θερμοαγώγιμη σιλικόνη. Προτείνω την Arctic Silver Ceramique. Κάθάρισε επίσης με πεπιεσμένο αέρα τις ψύκτρες και το ανεμιστηράκι και κοίτα αν αυτό δουλεύει κανονικά.
Dj_Grego Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 File apla katevase to CPU Eat & Cool! Auto to programma mu eswse thn zwh. Dialexe 27ms kai tha eise arxontas.! Dn xerw pws alla krataei thn thermokrasia se kanonika epipeda kai mporeis na paixeis kai paixnidia.! Kai an to exeis sta 28ms dn xreishmopoiei poly ram. Egw exw adsl kai hthela na paizw cs alla pada ekleine meta apo 5 lepta logo thermokrasias. Twra eime arxontas kai to laptop douleuei 24/7 kai me paixnidia kai me ola!
Liquid Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 File apla katevase to CPU Eat & Cool!Auto to programma mu eswse thn zwh. Dialexe 27ms kai tha eise arxontas.! Dn xerw pws alla krataei thn thermokrasia se kanonika epipeda kai mporeis na paixeis kai paixnidia.! Kai an to exeis sta 28ms dn xreishmopoiei poly ram. Egw exw adsl kai hthela na paizw cs alla pada ekleine meta apo 5 lepta logo thermokrasias. Twra eime arxontas kai to laptop douleuei 24/7 kai me paixnidia kai me ola! Μπορεις να δωσεις κανα link? Τι laptop exeis? Το δικο μου εχει P4 στα 2.8....
Legionnaire Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Το πρόγραμμα που λέει ο Dj_Grego βρίσκεται εδώ: http://www.kiki-koko.com/cpueatncool/ Έχω και εγώ laptop (Acer Aspire 1600) και αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα με τα παιχνίδια! Μάλιστα τους πρώτους μήνες όλα καλά αλλά, όπως υποθέτω, με τον καιρό γέμισε σκόνη η ψύκτρα του (έχω διαβάσει τέτοια περιστατικά στο Internet και έχω δει φωτό από ανοιγμένα laptop με την σκόνη να έχει κάνει 'μπαλάκια' που φράζουν την κυκλοφορία του αέρα) και ψάχνω εδώ και καιρό λύση!!! Άντε να δούμε... Υ.Γ.: Πρέπει βέβαια κάποια στιγμή να βρω κάποιον εξουσιοδοτημένο να το ανοίξει το laptop και να το καθαρίζει. Μην μου πείτε "άνοιξέ το μόνος σου' γιατί είναι η δουλειά μου και τέτοια ρίσκα δεν χωράνε.
Liquid Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Και εγω τον Aspire 1604lc εχω,αλλα δεν αντεξα και τον εκανα βιδες... Και τι να πρωτοψυξει αυτο το ερμο το ανεμιστηρακι...cpu,nothbridge.gpu.... Και με το σχεδιασμο που εχει ψυκτρα με εισαγωγη και εξαγωγη του αερα απο πολυ μικρους χαλκινους διαδρομους,αστα να πανε...Εβγαλα απο μεσα ουκ ολιγες μπαλες απο σκονη...
Legionnaire Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Liquid αν μπορείς να γράψεις ένα μικρό tutorial για το πως το ανοίγεις (δλδ ποιες βίδες βγαίνουν πρώτες, ποιες μετά, εάν το πλαστικό θέλει ζόρι να ανοίξει σε μερικά σημεία, κλπ)....
Dj_Grego Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Το laptop μου είναι Presario 1515ea και εχει p4 2.4ghz και Ati Radeon 7500. To link στο έδωσε άλλος user νόμιζω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.