rafraf24 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Παιδια ενδιαφερεται ενα φιλαρακι να αγορασει τον fx 55. Τον εχω και εγω, και επειδη ασχολειτε πολυ με divx, mpeg2 rippring κ.ο.κ., ειδε οτι σε αυτα εχει πολυ καλες επιδοσεις και θα τον παρει και εκεινος. Το προβλημα ειναι οτι δεν τον βρισκουμε πουθενα. Ουτε η Oktabit τον εχει. Ακομα και σε online μαγαζια που πηραμε τηλεφωνο μας λενε οτι ειναι σε ελλειψη. Τι συμβαινει? Ξερει κανενας?
meribilos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 kai egw to idio problima exw!!! yaxnw edw kai 2 bdomades ton fx 55 kai oloi mou len thn klasiki apantisi.....den yparxei akoma!. telika proxthes enimerwthika oti paizei na ferei h quest apo tis 15/2 kai meta opote perimenoume!!!
rafraf24 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Γιατι εγινε αυτο ομως? Μηπως θα βγει καινουργια cpu και h amd σταματησει την παραγωγη του fx55? Μου κανει πολυ εντυπωση. Μπηκα στο site του πλαισιου και διαπιστωσα πως εχει βγαλει εντελως απο τον καταλογο τον fx
skoy Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 o fx an den kanw lathos itan o socket 940, pou eperne mnimes registerd... meta vgalane ton socket 939 pou einai o idios epeksergastis mono pou peirnei tis klasikes ddr...
Nikos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Βασικά μετά που βγήλε ο Α64 4000 η πιθανή αγορά του FX55 μειώθηκε πολύ. Αν θυμάστε τα δύο chip είναι ίδια μόνο που ο FX55 είναι ξεκλείδωτος οπότε σηκώνει πολύ περισσότερο overclocking. Κατά τα άλλα σε stock ταχύτητες οι επεξεργαστές είναι ολόιδιοι. Κάπου είχα δει τον χαρτη της AMD και έδειχνε ότι Μάρτη-Απρίλη θα βγάλει καινουριο FX οπότε μάλλον γι' αυτο δεν υπάρχει μεγάλη ποσότητα του FX55. Πάντως μπορεί να βρεθεί από το εξωτερικό αν πραγματικά τον βιάζεστε π.χ http://www.overclockers.co.uk
pseira Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 skoy esy milas gia ton FX51 kai FX53. O FX55 einai 939
rafraf24 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Η Μονη διαφορα αναμεσα στον fx55 και στον 4000+ ειναι τα ghz. 2.6 γιατον fx και 2.4 για τον 4000+. Επισης ο fx χρησιμοποιει αλλα μεθοδο κατασκευης προκειμενου να αντεξει την παραπανω ταχυτητα. Απο οτι ειδα στις τιμες του πλαισιου ο 4000+ ανεβηκε η τιμη του κατα 40 ευρω!! Απο 640 πηγε 680. Πολυ περιεργα πραγματα. Παντως οπου και να πηρα τηλεφωνο μου ειπαν οτι ο fx ειναι σε ελειψη και περιμενουν κομματια προς το τελος του μηνος.
billpeppas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Η σειρά FX πάντως να ξέρετε ότι όταν βγαίνει ο επόμενος π.χ. ο FX-57 , το προηγούμενο μοντέλο [ FX-55 ] παύει η παραγωγή του. Το ότι δεν μπορείτε να βρείτε FX-55 είναι λογικό. Απλά κάντε μια γύρα ανά τα Forum του κόσμου, και μετρήστε πόσοι έχουν FX-55. Πάρα πολύς κόσμος [ φυσικά μιλάμε για λάτρεις του overclocking ]
rafraf24 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 [ φυσικά μιλάμε για λάτρεις του overclocking ] Eγω που το εχω δεν μπορω να τον overclockaro πανω απο 2.6 που ειναι η κανονικη του ταχυτητα. Ανεβαζω το multiplier απο 13 σε 13.5 και οταν μαπινει στα windows αμεσως κολλαει. Πρεπει να αυξησω και το voltage? Αν το κανω αυτο ισως τον καψω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.