panos78 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Έχω εγκατεστημένο στον υπολογιστή μου το Visual Studio NET 2003. Διαθέτω τα ακόλουθα αρχεία: resource.h main.c resource.hm main.rc tips.txt από το sdk ενός πρόγράμματος. Σύμφωνα με τις οδηγίες που δίνει η σελίδα του προγράμματος, αφού γίνει η επεξεργασία των αρχείων main.rc και tips.txt πρέπει να γίνει compile αυτής της ομάδας αρχείων με κάποιον C++ Compiler σε DLL και μάλιστα σε έκδοση release. Για να γίνει αυτό σου διαθέτουν και τα αρχεία: lang_b.dsp lang_b.dsw Επειδή όλα αυτά μου είναι προς το παρόν άγνωστα, γνωρίζει κάποιος πως θα γίνει η όλη διαδικασία;
kostas_crete Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 ta dsp kai dsw ta anoigeis apo visual c++. Pas sta options tou compiler kai dialegeis release. Kaneis compile kai etoimo to dll.Apla isws xreiastei na kaneis add sto project sou ta alla arxeia.
panos78 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Ευχαριστώ γιατ την απάντηση. Οι επιλογές για τον compiler σε ποιο μενού είναι; Γιατί όπως είπα είμαι αρκετά αρχάριος και παρόλο το ψάξιμο δεν έχω βγάλει άκρη. Από ότι βλέπω όλα τα αρχεία που προανέφερα βρίσκονται μέσα στο project. Περιμένω οδηγίες!
kostas_crete Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Pata to fileview, apo katw aristera sto para8yro gia na deis ta arxeia.Twra, kane deksi klik sto project sou kai dialekse settings. sta aristera dialekse "Settings For:" win32 release. Patas ok kai eisai etoimos. Se Visual Studio 6 afta.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.