cac Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Εδω και δυο μέρες ο εκτυπωτης μου τα εχει παίξει... Εχω τον Canon bjc-4200! Το πρόβλημα είναι ότι κεφαλή του παραμένει στάσιμη στη μέση και αναβοσβήνει το φωτάκι που είναι επάνω στον εκτυπωτή! Οταν τον ανοιγοκλείνω από το power κουνιέται αλλά δεν πηγαίνει στην θέση του (δεξιά) αλλά έρχεται ξανά στο κέντρο! Αλλαξα μελάνια αλλά τίποτα!!! Ούτε τυπώνει ούτε σβήνει το φωτάκι! Τι φταίει??? Πατώντας το πράσινο κουμπί που ειναι για την αλλαγή μελανιών (cartridge) δεν ανταποκρίνεται... HELPPPP! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arkoudi Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 dokimases na ksanaperaseis tous drivers ? kane apegkatastasi kai meta ksanapernatous kai psakse an yparxei kai kanena update . Mou exei tuxei kai exei piasei . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cac Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 εχω τα xp και μου αναγνωρίζει αυτόματα τον printer. Τον έβγαλα και τον επανεγκατέστησα αλλά τίποτα... Thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skembe Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Παρόμοιο πρόβλημα είχα πάθει και με έναν HP. Το μόνο που έκανα ήταν να τον αφήσω μία μέρα χωρις να τον πειράξω, εννοείται εκτός μπρίζας, μετά έβαλα ξανά τους drivers και δούλεψε. Παίζει να τα έπαιξε για λίγο ο εκτυπωτής. Με τον τρόπο αυτό μπορεί να στρώσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.