ecthelion79 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Κατ' αρχάς, να σημειώσω ότι είμαι νέος στην όλη torrnet φάση (πριν από πέντε μέρες έβαλα DSL). Έχω ήδη κατεβάσει αρκετά torrents, αλλά χθες μου παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα. Είχα ήδη κατεβάσει 80% από 2.5 GBs, και μάλιστα με πολύ ικανοποιητικές ταχύτητες (ποτέ δεν έπεφτε κάτω από 20kbps, το βράδυ χτύπαγε και 40άρια). Από χθες όμως, δε κατεβάζει με τίποτα, αν και ανεβάζει με 5-7 kbps. Μπορεί να μου εξηγήσει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό; Επίσης, θα ήθελα να μάθω περισσότερα για το πώς λειτουργούν τα torrents και για το τι θα πρέπει να προσέχω όταν κατεβάζω ένα torrent, οπότε αν μπορείτε να με παραπέμψετε σε κάπιοιο Faq ή να με διαφωτίσετε οι ίδιοι, θα ήμουν ευγνώμων.
dali13gr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Καλημέρα Είσαι σχετικά τυχερός θα έλεγα! Εμένα σταμάτησε στο 99.9% από αρχείο 2,9Gb... Προφανώς θα σταμάτησε να γίνεται seeding από άλλους. Κοινώς, δεν υπάρχουν χρήστες να το "ανεβάζουν" παρά μόνο χρήστες που το κατεβάζουν.... Φιλικά
eurander Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Αφου σταματησε να κατεβαζει, τοτε δεν ειναι online κανενας απο τους seeders ή απλως σταματησαν να το κανουν seed. Σε πολυ γενικες γραμμες υπαρχουν οι seeders, οι οποιοι εχουν στην κατοχη τους το αρχειο που κατεβαζεις και το κανουν share στο δικτυο, υπαρχουν και οι leechers οι οποιοι ειναι στη διαδικασια κατεβασματος του αρχειου. Για να ειναι αποδοτικο το συστημα, ενας leecher συμπεριφερεται και ως seeder για το κομματι του αρχειου που εχει ηδη κατεβασει. Για αυτο το λογο ανεβαζεις αν και δεν εχεις κατεβασει ολο το αρχειο. Για περισσοτερες πληροφοριες κοιτα εδω: http://bittorrent.com/
ecthelion79 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Ok, παιδιά, thanx! Το 'πιασα το κόλπο. Ελπίζω να ξαναρχίσει να κατεβαίνει, γιατί αλλιώς... δε θα μπορώ να κάνω και τίποτα το ουσιαστικό, αλλά θα ξενερώσω άσχημα. Thanx again!
dali13gr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Πάντως εφόσον λες ότι μόνο ανεβάζεις και δεν κατεβάζεις καθόλου, σημαίνει ότι αυτοί που κατεβάζουν από εσένα έχουν κατεβάσει λιγότερο από ό,τι εσύ, οπότε ο μόνος τρόπος για να τελειώσει το download σου, είναι να φιλοτιμηθεί κάποιος που το έχει όλο να το κάνει seed......Λίγο δύσκολο μου φαίνεται Προσπάθησε να το βρεις από αλλού, εγώ έτσι έκανα και αναγκάστηκα να το κατεβάσω από την αρχή..... :(
ecthelion79 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Τώρα που το θυμάμαι, κάτι παρόμοιο μου είχε τύχει και πριν βάλω DSL. Είχα κατεβάσει κάτι τεύχη ενός κόμικ (45MBs). Για κάποια χρονική περίοδο (1-2 μέρες) δε κατέβαζε, και ενώ είχα φτάσει αρκετά κοντά στο τέλος. Όπως καταλαβαίνετε είχα φρικάρει, γιατί αλλιώς είναι τα πράγματα με PSTN, εκεί εκτός από χρόνο χάνεις και χρήμα. Τέλος πάντων, τελικά το κατέβασα ολόκληρο. Ελπίζω να γίνει το ίδιο και με το torrent που κατεβάζω τώρα. Πάντως έβαλα να κατεβαίνει το ίδιο game και με διαφορετικό torrent.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.