Προς το περιεχόμενο

μικρό πρόβλημα με Panda Internet Security 2005

Periklis120

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόσφατα πέρασα από την 8 έκδοση του Panda Internet Security στην 9. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα το χρησιμοποιώ εδώ και καιρό και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Το θέμα όμως είναι ότι όταν κάνω install την νέα έκδοση μου εμφανίζει καθυστέρηση στην welcome screen των Windows(περίπου 1λεπτό). Προσπάθησα να καθαρίσω το startup από ότι δεν μου χρειαζόταν, αλλά πάλι τα ίδια. Παρόλα αυτά μολίς μπω στο desktop όλα είναι μια χαρά. Το ίδιο συμβαίνει και με το exit από τα Windows κατά το shutdown ή το restart. Μήπως φτάει το SP2? Αλλά η παλαιότερη έκδοση που είχα δεν είχε τέτοια προβλήματα με το SP2. Έχετε καμιά ιδέα για το τι μπορεί να συμβαίνει?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

Καλησπέρα

Σε αυτό το link έχει μια περίπτωση για Windows XP SP2 που μπλοκάρουν έχοντας το Panda εγκατεστημένο. Η εταιρεία δίνει ένα hotfix, μόνο που είναι λίγο χρονοβόρα η διαδικασία(απεγκατάσταση, εγκατάσταση)

Φιλικά

Δημοσ.

To panda otan kleineis k anoigeis ton ipologisti scanarei kapia arxeia pou ekteloynte. Gia afto argei. APo oso 8umamai iparxei mia epilogh kapou pou leei oti gia start up... kati tetio... An prose3eis sto anoigma i sto klisimo, katw de3ia emfanizete o arkoudos....

Δημοσ.
To panda otan kleineis k anoigeis ton ipologisti scanarei kapia arxeia pou ekteloynte. Gia afto argei. APo oso 8umamai iparxei mia epilogh kapou pou leei oti gia start up... kati tetio... An prose3eis sto anoigma i sto klisimo, katw de3ia emfanizete o arkoudos....

θα το κοιτάξω φίλε "Στελιο" και θα σου πω. Ευχαριστώ!

Δημοσ.

παιδια εγω εχω προβλημα με το λογαριασμο του ΟΤΕ μου.Μου χρεωνει διεθνεις κλησεις

χωρις να εχω κανει.Να εγκαταστησω το internet security 2005 ή κατι αλλο φταιει;υπαρχει λυση; ευχαριστω

Δημοσ.
o OTE μου προτεινε να βαλω φραγη διεθνων κλησεων 3 το μηνα.ειναι καλο;

To καλύτερο είναι αυτό αλλά έχεις ποστάρει σε λάθος κατηγορία! :mrgreen:

Δημοσ.

Antivirus έχει το Panda Internet Security 2005 αλλά για τα ελληνικά μάλλον θα χρειαστεί να κατεβάσεις language pack(με κάθε επιφύλαξη).

Φιλικά

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...