Προς το περιεχόμενο

10 security updates se mia nyxta??????

tsatsar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Simera to prwi pou anoiksa to PC mou, me enimerwse to Windows Update oti exei 10 new critical updates.....Xtes den eixe kanena.........Se mia nyxta emfanistikan ola??? 'H perimenoun stin MS na mazeftoun polla kai meta ta dimosievoun ???? Pistevoun oti emfanizontas ta ena-ena tha fanoun "trypioi" stous xristes kai protimoun na ta vgazoun 10-10, i einai tosa polla wste pleon ta diorthwnoun 10-10????????

Afta gia to (gnwmi mou) pio kseftilismeno OS stin istoria twn PCs........

Δημοσ.

και σε εμενα το ιδιο. πατησα για να κατεβουν και μετα απο 5 λεπτα κατεβηκαν ολα... με isdn Πως γινεται αυτο?

Δημοσ.

Οκ ρε παίδες, δεν μπορώ να καταλάβω: εγώ προσωπικά ανησυχούσα που τόσο καιρό δεν υπήρχε ούτε ένα update. Το να βγάζουν συνέχεια update δεν είναι κακό. Δυστυχώς οι τρόποι που μπορεί κάποιος να παρακάμψει συστήματα ασφαλείας αυξάνονται καθημερινά, νέοι ιοί, trojans, κτλ., τίποτα δεν είναι απόρθητο. Αφού λοιπόν εξελίσσονται οι απειλές μέσα στον χρόνο, λογικό είναι να συμβαδίζει και το λειτουργικό. Το Kaspersky π.χ. κατεβάζει updates για ιούς τρεις-τέσσερις φορές τη μέρα. Ένιωθα πιο ασφαλής όταν έβγαιναν updates για τα XP τουλάχιστον μία φορά κάθε βδομάδα, τουλάχιστον ήξερα ότι υπάρχει μια ομάδα που ασχολείται συνεχώς με την βελτίωση της ασφάλειας του λειτουργικού.

Και όσο για τα XP, απορώ που τα κατηγορείτε κιόλας. Είναι ο καλύτερος συνδυασμός λειτουργικότητας, σταθερότητας και συμβατότητας. Σόρρυ κιόλας, αλλά ποιό λειτουργικό της MS ήταν καλύτερο; Έχω XP με ένα firewall και AV και δεν έχω κάνει format εδώ και τρία χρόνια, και όλα δουλεύουν ρολόι, και με όσους το έχω συζητήσει, έχουμε συμφωνήσει ότι τα XP είναι μακράν το καλύτερο λειτουργικό της Microsoft.

Δημοσ.

Τι τρέχετε ρε παιδιά και τα βάζετε?Τόσο ανάγκη έχετε από ασφάλεια?Άσε που αλλάζουν τα φώτα στα XP τα περισσότερα...Βάλτε ένα καλό firewall και ένα καλό Antivirus και όλα θα είναι οκ...

Δημοσ.

θα συμφωνησω με τον φιλο xaxa1982. καντε ενα καλο backup και μη σας νοιαζει τιποτα! σκεφτειτε ποσοι γνωστοι σας που δεν παιρνουν απο υπολογιστες δεν εχουν καν antivirus και δεν εχουν παθει τιποτα! ΤΟ ΑΝΧΟΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.

Δημοσ.

8a symfwnhsw me xaxa1982 kai me justmike... xalllaraaaaaa...

oso gia to "pio kseftilismeno OS stin istoria twn PCs" sorry alla 8a diafonhsw... an kai na sou pw an ontws to pisteveis ayto, tote vale linux. nta3ei oi an8rwpoi epixirisi einai asxolountai me to proion tou na to kanoun kalytero (kai as mhn ta katafernoun panta den lew) alla yparxei antagwnismos hdh, opote den mas anagazei kanenas na ta xrhsimopoioume..

• Super Moderators
Δημοσ.
θα συμφωνησω με τον φιλο xaxa1982. καντε ενα καλο backup και μη σας νοιαζει τιποτα! σκεφτειτε ποσοι γνωστοι σας που δεν παιρνουν απο υπολογιστες δεν εχουν καν antivirus και δεν εχουν παθει τιποτα! ΤΟ ΑΝΧΟΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.

Esy xereis pollous hwris antivirus pou na mhn ehoun pathei tipota??? Ektos an den ehoun kan ...modem!

Milame gia security updates, pou shmainei oti gia na ta vgaloun, kapoio provlhma tha eihe parousiastei!

Posoi apo esas pou den katevazate kanena update eihate kolhsei blaster klp???

Kai se posous allous metadidete sth syneheia auta pou kollate???

Filika...

PS Vasika oloi vrizoume thn MS alla mhn to parakanoume! Otan dhladh to antivirus sas enhmerwnei gia updates ti kanete? Patate OXI?

Δημοσ.

emena me klepsane!!ta updates htan 9 mono..xa8hke ena.xwris plaka,opoios thn pathse me ton blaster molis kykloforhse kai den yphrxe enhmerwsh gia antimetwpish 8a exei ektimhsei sigoura to firewall kai ta security updates.einai aparaithta pleon efoson to pc den einai mono gia games kai gia plaka alla ergaleio douleias

Δημοσ.
nta3ei oi an8rwpoi epixirisi einai asxolountai me to proion tou na to kanoun kalytero (kai as mhn ta katafernoun panta den lew)

Συγγνώμη, αλλά αν το πιστεύεις αυτό είσαι τουλάχιστον αφελής. Πότε θα καταλάβετε επιτέλους ότι τη Microsoft και την κάθε εταιρία δεν την ενδιαφέρει να κάνει το προϊόν της καλύτερο, αλλά το να το πουλήσει καλύτερα (συνήθως ελέγχοντας τον ανταγωνισμο);

Δημοσ.

apoikos, κάθε εταιρεία στον κόσμο, λειτουργεί με βάση κάποιο πλάνο και πρόγραμμα. Εφ' όσον πουλάει κάτι (είτε αυτό είναι υπηρεσία είτε προϊόν λογισμικού είτε κάποιο κομμάτι hardware), πριν από κάθε είδους τακτική marketing ή "ελέγχου ανταγωνισμού", και κάθε άλλη αθέμιτη τακτική, έχει έναν και μόνο κανόνα: το πως να κάνει το προϊόν της καλύτερο και ανταγωνιστικότερο, ώστε να μπορεί να πείσει τον κόσμο να το αγοράσει και να "ελέγξει" τον ανταγωνισμό μακροπρόθεσμα. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για την Microsoft, την εταιρία λογισμικού με το συντριπτικά μεγαλύτερο μερίδιο στη διεθνή αγορά. Διαφωνώ κάθετα με όσους πιστεύουν, σαν εσένα, ότι το μονοπώλιό της εδραιώθηκε με υπόγειες διαδικασίες και ομιχλώδεις συμφωνίες ΜΟΝΟ, και όχι επειδή συνολικά πούλαγε και πουλάει το "καλύτερο" λογισμικό (όπου "καλύτερο" καθορίζεται από παράγοντες όπως συμβατότητα-σταθερότητα-λειτουργικότητα-ευχρηστία και χίλια δυο άλλα, καθώς και συγκριπτικά -όλοι κατηγορούσαν τα WIn98, αλλά ποιά άλλη εταιρεία παρουσίασε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ εναλλακτική σε αυτό; ). Σόρρυ, αλλά υπάρχει πραγματική εναλλακτική στο λειτουργικό; Υπάρχει άλλο λειτουργικό, πέρα από τα XP, που να μου επιτρέπει να κάνω ΌΛΑ όσα κάνω τώρα στο PC μου; Εντάξει, αν έχεις τον υπολογιστή απλά για να μπαίνεις στο Internet βάλε Linux. Προσωπικά έχω εγκατεστημένο και το Linux, και default browser τον Firefox, όμως δεν μπορώ να πω ότι θα μπορούσε το Linux να καλύψει όλο το εύρος των εργασιών για τις οποίες χρησιμοποιώ τον υπολογιστή. Σαν μηχανικός και σαν νέος άνθρωπος, βλέπω ρομαντικά την όλη ιστορία του Linux και όλου του free-source λογισμικού. Όμως, βλέπω ότι έχει και πολύ δρόμο μπροστά του για να φτάσει να γίνει πραγματικά ανταγωνιστικό (και κυρίως, να αποκτήσει ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ με ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ χρειαστεί να χρησιμοποιήσω εγώ και ο κάθε άλλος χρήστης ανά την υφήλιο). Επίσης, σκέψου ότι για να βγει free-source λογισμικό, θα πρέπει να υπάρξουν και αρκετοί προγραμματιστές που θα κάτσουν να δουλέψουν, και μετά θα βγάλουν το "παιδί" τους, χωρίς να ζητήσουν αμοιβή για την εργασία τους. Μια ηλεκτρονική ουτοπία κατά τη γνώμη μου, γιατί αν εγώ στο μέλλον κάτσω ένα εξάμηνο να δουλέψω σε ένα software project, heck θα το πουλήσω μετά με κλειστό κώδικα, δεν θα δουλεύω για την ψυχή της μάνας μου ή για ψίχουλα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...