jameson Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 ΕΧΩ ΕΝΑ 300αρι ΘΟΡΥΒΩΔΕΣ PSU ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ TO ΑΛΛΑΞΩ...ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΛΕΦΤΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ -ΕΧΩ M.B=ASUS [email protected] DVD KAI DVD-RW ENAN MAXTOR 40gb KAI 1024MB RAM.....KAI ΤΩΡΑ ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΚΑΜΙΑ 9600χτ Η ΤΗΝ προ Η ΚΑΙ 9550 ΤD................ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟΝ Ο.Π.Α.Π...ΘΕΛΩ ΟΠΟΤΕ ΕΝΑ PSU ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ 350WATT ΟΡΙΑΚΟ ΜΕ 400WATT ANETA....(EΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΩ ΒΛΑΚΕΙΕΣ??.)...ΟΠΟΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ....ΘΕΛΩ ΚΑΤΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 40 ΒΑΡΙΑ 50 ΕΥΡΟ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ....ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ...ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ Η ΤΣΑΜΠΑ ΕΛΠΙΖΩ???? Υ.Γ ΑΝ ΑΓΟΡΑΖΑ ΚΟΥΤΙ ΜΕ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ ΜΑΖΙ ΛΕΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟΥ E-SHOP(64E) H KANA ΤURBO-X (ΠΛΑΙΣΙΟ) Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ...ΑΠΟ ΘΟΡΥΒΟ ΠΩΣ ΠΑΝΕ??? ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΟΡΥΒΟΣ+PC ME ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΝΑ DVD.....AΛΛΑ ΕΝΑ ΗΣΥΧΟ PSU MAΛΛΟΝ ΘΑ ΜΟΥ ΕΦΤΙΑΧΝΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ))))))))))))..THANKS ...
doctorkostis Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Καλο και φτηνο το chieftec 360W απο πλαισιο,γυρω στα 35-40 πρεπει να εχει.62 εχει το heroichi 385W απο e-shop,65 ευρω το Fortron 400W.Αυτα πανω κατω απο οικονομικα τροφοδοτικα. Παρε ξεχωριστα κουτι και τροφοδοτικο,ειναι βασικα πραγματα για τον υπολογιστη και δεν αξιζει να παρεις οτι να'ναι.Δε θες να παρεις κατι no-name να καει μετα απο λιγο και να παρει μαζι του ποιος ξερει τι αλλο.....
jameson Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 de mou les doctor...ta 360watt tha moy ftasoyn otan balw kai tin kainoyria GPU?? apo thorybo ti leei to CHIEFTEC??? giati entaksei to HEROICHI einai cool...thanks
doctorkostis Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Ακομα και την 9600XT να βαλεις δεν θελει τοση πολλη ισχυ,πιστευω οτι αναμεσα σε 350 και 400W θα εισαι ενταξει.Το συστημα σου δεν ειναι και πολυ φορτωμενο,οποτε πιστευω οτι θα εισαι μια χαρα.Παρε και ενα λινκ για να υπολογισεις ποση ισχυ χρειαζεσαι σε maximum χρηση(πραγμα οχι πολυ συχνο) : http://www.jscustompcs.com/power_supply/ Οσο για θορυβο απ'οτι ξερω καλα ειναι τα chieftec,νορμαλ πραγματα... (επισης καλο θα ηταν να γραφεις με μικρα οπως στο δευτερο post,τα μεγαλα ειναι σα να φωναζεις,οχι οτι τρεχει τιποτα δηλαδη,απλα να ειναι πιο ευαναγνωστο το κειμενο σου)
doctorkostis Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Sorry για το επιπλεον post,αλλα το EDIT δεν ειναι πολυ κατανοητο(για μενα τουλαχιστον). Αν ενδιαφερεσαι και για κουτι,καλη λυση ειναι το heroichi 6A19(χωρις τροφοδοτικο,50 ευρω περιπου).Αυτο εχω εγω και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Ανετο,μεγαλο,με πολυ σωστη ψυξη και πολυ διακριτικο.Εχει δυο 120αρηδες ανεμιστηρες που δεν κανουν ιδιαιτερο θορυβο και εχουν καλη ροη αερα.Απλα σκεψου το για το μελλον.....
jameson Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 οκ doctor...)))..ευχαριστω...το κουτι με ενδιαφερει οποτε θα το εχω στα υποψιν... εχω βρει και κατι κουτακια ENERMAX στο PIXMANIA...μαζι με τροφοδοτικο 65ευρο+15ε η αποστολη=80 η μοναδα πληρης...Ξερει κανεις τιποτα γι'αυτα γιατι σαν ποιοτητα μονο τροδοτικου η εν λογω εταιρια ειναι καλη...Δε ξερω ομως αν τα κουτια με ενσωματομενο το PSU ακολουθουν τα στανταρ της εταιριας Υ.Γ doctor τα μικρα θα εφαρμοσω thanks για τη συμβουλη........
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.