Προς το περιεχόμενο

Αγαπημενες ξενες σειρες

epote

Ποιες ειναι οι 3 αγαπημενες σας σειρες?  

2 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιες ειναι οι 3 αγαπημενες σας σειρες?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Akoma kai sta 10 mou oi Dukes parahtan redneck hillbillies gia to gousto mou.Twra tous Thundercats ti tous anakateyeis?Oi thundercats-opws kai Transformers/GIJoe-itan thriskeia.

Kai kapoios kalos theios apo to Argos tis California moudwse ola ta episodeia(den eixa dei to 1o' date='re seis siginisi,na kaneis skopeto 12-2 kai na vlepeis ton Jaga zwntano kai ton Lion-O pitsirika)[/quote']

ETSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιδάκια, δεν ξέρω τί λέτε, αλλα ίσως πρέπει να ανοίξουμε θεμα για τα "παιδικα" που βλέπαμε παιδιά !!!

Εγώ πάντως λάτρευα και λατρεύω ακόμα την Κάντυ Κάντυ, και μην γελάτε καθόλου !!!!!!!!!!

Υπάρχει κάποια άλλη κοπέλα που να της αρέσει επίσης;;; Και σεις αγοράκια, μην ντρέπεστε, ομολογήστε οτι το βλέπατε μικροί.....!!!

Ασχετο, αλλα οποιος έχει βιντεοκασσετες ή καλύτερα (ονειρο απατηλό) dvd με την συγκεκριμένη "οπτασία", να με ενημερώσει...Αγοράζω όσο - όσο.....!!!!!!!:oops:

Δημοσ.

Παιδάκια, δεν ξέρω τί λέτε, αλλα ίσως πρέπει να ανοίξουμε θεμα για τα "παιδικα" που βλέπαμε παιδιά !!!

Εγώ πάντως λάτρευα και λατρεύω ακόμα την Κάντυ Κάντυ, και μην γελάτε καθόλου !!!!!!!!!!

Υπάρχει κάποια άλλη κοπέλα που να της αρέσει επίσης;;; Και σεις αγοράκια, μην ντρέπεστε, ομολογήστε οτι το βλέπατε μικροί.....!!!

Ασχετο, αλλα οποιος έχει βιντεοκασσετες ή καλύτερα (ονειρο απατηλό) dvd με την συγκεκριμένη "οπτασία", να με ενημερώσει...Αγοράζω όσο - όσο.....!!!!!!!:oops:

• 2 μήνες μετά...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μου κάνει μεγάλη εντύπωση που κανένας δεν αναφέρθηκε στη σειρά που προσωπικά τη θεωρώ κλάσεις ανώτερη... το Twin Peaks

Οι αγαπημένες μου σειρές τις οποίες δεν βαριέμαι ποτέ να βλέπω συνέχεια είναι:

1.Twin peaks

2.X-Files

3.Friends

4.Sex and the city

5.6 feet under

6.CSI

7.Lost

8.The Simpsons

9.Twillight zone

10.ER

11.Chicago hope

12.Nikita

Ξέφυγα λίγο από το Top 10 :)

Και στα ελληνικά που είναι off topic

1.Απαράδεκτοι

2.Δύο ξένοι

3.Στο παρά πέντε

4.Μ' αγαπάς-Σ' αγαπώ

Ούτε καν Top 5 :(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...