grigas Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Akoma kai sta 10 mou oi Dukes parahtan redneck hillbillies gia to gousto mou.Twra tous Thundercats ti tous anakateyeis?Oi thundercats-opws kai Transformers/GIJoe-itan thriskeia. Kai kapoios kalos theios apo to Argos tis California moudwse ola ta episodeia(den eixa dei to 1o' date='re seis siginisi,na kaneis skopeto 12-2 kai na vlepeis ton Jaga zwntano kai ton Lion-O pitsirika)[/quote'] ETSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
anna1976 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Παιδάκια, δεν ξέρω τί λέτε, αλλα ίσως πρέπει να ανοίξουμε θεμα για τα "παιδικα" που βλέπαμε παιδιά !!! Εγώ πάντως λάτρευα και λατρεύω ακόμα την Κάντυ Κάντυ, και μην γελάτε καθόλου !!!!!!!!!! Υπάρχει κάποια άλλη κοπέλα που να της αρέσει επίσης;;; Και σεις αγοράκια, μην ντρέπεστε, ομολογήστε οτι το βλέπατε μικροί.....!!! Ασχετο, αλλα οποιος έχει βιντεοκασσετες ή καλύτερα (ονειρο απατηλό) dvd με την συγκεκριμένη "οπτασία", να με ενημερώσει...Αγοράζω όσο - όσο.....!!!!!!!:oops:
anna1976 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Παιδάκια, δεν ξέρω τί λέτε, αλλα ίσως πρέπει να ανοίξουμε θεμα για τα "παιδικα" που βλέπαμε παιδιά !!! Εγώ πάντως λάτρευα και λατρεύω ακόμα την Κάντυ Κάντυ, και μην γελάτε καθόλου !!!!!!!!!! Υπάρχει κάποια άλλη κοπέλα που να της αρέσει επίσης;;; Και σεις αγοράκια, μην ντρέπεστε, ομολογήστε οτι το βλέπατε μικροί.....!!! Ασχετο, αλλα οποιος έχει βιντεοκασσετες ή καλύτερα (ονειρο απατηλό) dvd με την συγκεκριμένη "οπτασία", να με ενημερώσει...Αγοράζω όσο - όσο.....!!!!!!!:oops:
BIAP Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 House md, all the way. Little Britain Ali G Aπο παλαιοτερες, csi[lv], law&order, ER, Friends
iridakigr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Law & order!!!! Mipws na ginei kai kapoio poll gia ellinikes seires?
KaizerSoze Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Law & Order rulz big time(to original) kai simera exei 2 kollita episodeia sto US.Aurio tha paw mexri tin xaderfi stin Alabama na ta dw
chris_pap Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 ego parakaloutho tin seirara x-files se kapio kanali me sindromi
Leros Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Prison Break!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kainourio alla.... porwsh!!!!!!!!
Bored2Death Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Μου κάνει μεγάλη εντύπωση που κανένας δεν αναφέρθηκε στη σειρά που προσωπικά τη θεωρώ κλάσεις ανώτερη... το Twin Peaks Οι αγαπημένες μου σειρές τις οποίες δεν βαριέμαι ποτέ να βλέπω συνέχεια είναι: 1.Twin peaks 2.X-Files 3.Friends 4.Sex and the city 5.6 feet under 6.CSI 7.Lost 8.The Simpsons 9.Twillight zone 10.ER 11.Chicago hope 12.Nikita Ξέφυγα λίγο από το Top 10 Και στα ελληνικά που είναι off topic 1.Απαράδεκτοι 2.Δύο ξένοι 3.Στο παρά πέντε 4.Μ' αγαπάς-Σ' αγαπώ Ούτε καν Top 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.