centris Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2005 Γεια σας παιδιά. Μου παρουσίασε πρόβλημα το DVD Shrink 3.2. Καθώς έκανα open από το πρόγραμμα για να δει την ταινία και καθώς την διάβαζε περίπου στα μισά μου έβγαλε αυτό το μήνυμα: <<Παρουσιάστηκε σφάλμα δεδομένων (κυκλικός έλεγχος πλεονασμού)>>. Εχω αντιγράψει αρκετά dvd για προσωπική χρήση αλλά πρώτη φορά μου έβγαλε αυτό το μήνυμα, και δεν μου το αντιγράφει. Μήπως ξέρει κανείς τι συμβαίνει;
burnin Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2005 nai. den einai grameno kala to diskaki. exei kapou errors. dokimase me dvd decrypter kai sta io settings vale error retries 0, kai ignore read errors. an einai original to dvd tote exei kleidoma(bad sectors inserted)
centris Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2005 Το dvd είναι γνήσιο και μάλλον γιαυτό το κάνει. Αλλά γιατί δεν μου το έχει ξανακάνει σε άλλα γνήσια dvd:
papdoux Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2005 Και σε εμενα μου εχει παρουσιαστει το προβλημα και εφταιγε το δισκακι. Κανενα προγραμμα δε μπορουσε να το διαβασει. Απο καποιο σημειο και μετα εβγαζε το μηνυμα. Στο τελος πεταξα το δισκακι.
accipio Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2005 Κι εμένα μου έχει βγάλει αυτό το λάθος. Είχε πρόβλημα το δισκάκι (αν και φαινόταν μια χαρά στην επιφάνειά του) και δεν διαβάζονταν με τίποτα.
gerontas Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Δυό-τρεις φορές αντιμετώπισα το πρόβλημα, πιό πρόσφατη με κάποιο DVD περιοδικού. Ημουν σίγουρος ότι πρόκειται για ελαττωματικό δίσκο, πρόσφατα όμως μου γεννήθηκαν υποψίες ότι πρόκειται για κάτι άλλο. Ψάχνοντας αντίδοτο στο νέο φρούτο της προστασίας Arccos βρήκα ένα θαυμάσιο και μικρό προγραμματάκι το DVD Washer. (http://mp3dom.altervista.org/download/dvdwasher.zip) Με τα φτωχά μου Ιταλικά, κατάλαβα ότι το πρόγραμμα αντιμετωπίζει και τον Κυκλικό έλεγχο πλεονασμού (και γ@@@ τις αποδόσεις,έτσι. Εκανα μια δοκιμή και το προβληματικό DVD απέκτησε ένα απόλυτα λειτουργικό αντίγραφο. Το δείγμα δεν είναι στατιστικά αξιόπιστο (μπορεί το πρόβλημα να ήταν στα διαφημιστικά της αρχής, που έκοψα έτσι κι αλλιώς), δεν θ' αντικαταστήσω το decrypter μ' αυτό, αλλά θα το έχω στα υπόψη σαν emergency tool. @ centris Αν είναι εύκολο, γράψε μας για ποιό DVD πρόκειται. Αν συμβαίνει το ίδιο σε κάποιον από μας, ή πρόκειται για κακή παρτίδα, ή εξαπλώνεται η προστασία με ψευδοελαττώματα. Για την ιστορία, το δικό μου είναι το Dinner with Friends του Digital Living.
vasgelo Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Και εμένα μου είχε τύχει ,καθάρισα το δισκάκι με ένα από τα εκατοντάδες υγρα που κυκλοφορούν και το πρόβλημα λύθηκε.
therock Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Den nomizo na fteei to diskaki!Mallon kapoio programmatistiko error tou DVD Shrink einai!Exo kanei backup para polla dvd,alla mono stin teleytea ekdosi tou DVDShrink mou petaei ayto to error. Kai ama ksanadokimso na kano to transcode tin epomeni fora doulevei. Dokimase ama sto kanei ayto na kaneis prota decryt me dvddecrypter kai meta backyp me dvdshrink. Gerontas Den katalava to dvd washer pwri tinos prokeitai?Isxirizesai pos to cyclic redudancy error einai apotelesma kapoias prostasias?
gerontas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 ...Gerontas Den katalava to dvd washer pwri tinos prokeitai?Isxirizesai pos to cyclic redudancy error einai apotelesma kapoias prostasias? Δεν το ισχυρίζομαι φίλε Βράχε, απλά υποπτεύομαι ότι (εκτός του φυσικού σφάλματος στο δίσκο) μπορεί να συμβαίνει κι αυτό. Ελπίζω να βρω χρόνο αύριο να εξηγήσω τί μου προκαλεί τις υποψίες. Λυπάμαι που δεν το κάνω σήμερα, αλλά είμαι πτώμα. Καληνύχτα (ή καλημέρα) σε όλους.
gerontas Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2005 Επανέρχομαι στην ερώτηση του therock. Οπως ξανάγραψα, το link για το dvdwasher, το ανακάλυψα στη συζήτηση για το arccos. Αν και η συγκεκριμένη προστασία αντιμετωπίζεται πλέον απόλυτα ικανοποιητικά από τις τελευταίες εκδοσεις του Anydvd (4.5.7.2) και του Dvddecypter (3.5.2.0), δεν παρέλειψα να το δοκιμάσω (είναι πολύ μικρό άλλωστε και δεν χρειάζεται ούτε καν εγκατάσταση) με πολύ καλά αποτελέσματα. Η διαδικασία που απαιτεί είναι πολύ απλή: 1. Ανοίγουμε το DVDwasher 2. Στην επιλογή Video_ts.ifo originale, δίνουμε το Source Path (το DVD\VIDEO_TS) 3. Στην επιλογή Cartella di destinazione δίνουμε το Destination Path 4. Στην επιλογή Fast Error Skip (προσοχή εδώ) διαλέγουμε "Gestione Block Error di AnyDVD" 5. Τέλος εκτελούμε το Ripping με το κουμπί "Pulisci DVD" Τόσο το Shrink, όσο και κάποια εναλλακτικά προγράμματα (CloneDVD, DVD2one, Nero Recode -αναμενόμενο αυτό-, InterVideo DVDCopy 2 και PowerDVD Copy) δέχτηκαν να συμπιέσουν τα αρχεία εξόδου χωρίς διαμαρτυρίες. Ξαναγυρνάω στο βήμα 4: Πρόσεξα λοιπόν, ότι εκτός της επιλογής "Gestione Block Error di AnyDVD" υπήρχε και η επιλογή "Ridondanza Ciclica". Είχα πρόσφατο το πρόβλημα του "Dinner with Friends" (που το είχα αλλάξει ήδη δύο φορές). Το δισκάκι παρουσίαζε μόνιμα Cyclic Redudancy Error και μπροστά του σήκωναν τα χέρια το (παλιό) Decrypter, το Smartripper, το dvdshrink κι όλος ο υπόλοιπος καλός κόσμος, αποφάσισα να κάνω μια δοκιμή αλλάζοντας τόσο την επιλογή αυτή, όσο και την επιλογή "Identifica FAKE PGC". Σ' αυτήν, αντί για το default "Tipo DVDBlanker" (που ταιριάζει μια χαρά στα χαρακτηριστικά του Arccos) διάλεξα "Pre Analisi inversa della struttura", ελπίζοντας ν' αποτελεί οδηγία προς το πρόγραμμα να αναλύσει τη δομή του δίσκου και ν' αποφασίσει. Το αποτέλεσμα δικαίωσε τις προσδοκίες μου. Τόσο το CloneDVD, όσο και το Ifoedit δημιούργησαν Image file που γράφτηκε χωρίς πρόβλημα και παίζει άψογα σε PC, Playstation2, XBOX και επιτραπέζιο Philips. Ηταν η τύχη του πρωτάρη απέναντι σε κάποια ασήμαντα λάθη μιάς παρτίδας με κατασκευαστικά ελαττώματα; Πρόκειται για μια απ' τις πρώτες εμφανίσεις ενός νέου κλειδώματος; Ο καιρός θα δείξει. Πάντως, σαν να πυκνώνουν τα μηνύματα για Cyclic Redudancy Error κι αυτό είναι περίεργο καθώς η ποιότητα των υλικών θάπρεπε να εξελίσσεται. Αν θυμηθώ ποιά (δυό-τρία είναι) δισκάκια μου παρουσίασαν το πρόβλημα στο παρελθόν θα δοκιμάσω και θα σας πω. Γνώμες ευπρόσδεκτες.
Jimis Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2005 enimerotika kai mono. paromoio provlima antimetopisa me 3 gnisia diskakia apo to tigris kai drakos. Telika epeita apo tin dimvouli enos filou apo to insomnia, ekana tin antigrafi me to Dvddecypter ston skliro disko kai meta simpiesa me to DVDShrink kai ola kala.
aronisg Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Το πρόβλημα μπορεί να εμφανίζεται σε συγκεκριμένα original δισκάκια......προστασία αντιγραφής.... Εγώ προσωπικά το ξεπέρασα χρησιμοποιώντας το ίδιο dvd drive χωρίς καθαρισμό με την τελευταία έκδοση του DVDRegionFree + CSS..... Ελπίζω να δουλέψει και με εσάς.......
sarisn Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα με το "Million Dollar Baby" με το DVD Shrink γύρω στο 70% του Encoding, το Analyzing το κάνει χωρίς κανένα πρόβλημα. Θα κάνω σήμερα αυτά που περιγράφονται παραπάνω και θα σας πω αν δούλεψε.
aronisg Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα με το "Million Dollar Baby" με το DVD Shrink γύρω στο 70% του Encoding, το Analyzing το κάνει χωρίς κανένα πρόβλημα. Θα κάνω σήμερα αυτά που περιγράφονται παραπάνω και θα σας πω αν δούλεψε. Η συγκεκριμένη ταινία ήταν και η δική μου η περίπτωση, ακριβώς όπως το περιέγραψες, και το ξεπέρασα όπως αναφέρω στο μήνυμα μου.... (......DVDRegionFree+CSS....v.5.9.4.0 .......it works..............)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.