Antonisk2003 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2005 Καλησπέρα. Λοιπόν μπαίνω κατευθείαν στο ψητό. Βρήκα ένα καινούργιο firmware για το DVD-ROM μου (Toshiba SD-M1612) και λέω να κάνω αναβάθμιση. Το θέμα είναι ότι την προηγούμενη φορά που του έκανα update η αλλαγή region από τα 4 που έμεναν πήγε στο 1. Υπάρχει κίνδυνος αν ξανακάνω update να γίνει τίποτα? Μπορεί να κλειδώσει ή τίποτα τέτοιο?
palawiaris Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2005 Πρόσεξε λίγο φίλε τέτοια έκανα στο ίδιο dvd και το ξέσκισα αλλά δεν θυμάμαι πια αναβάθμιση έβαλα.Το αποτέλεσμα ήταν τα + να μην τα διαβάζει καθόλου αλλά και τα - αργούσε πολύ
psyduck Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Υπαρχουν και τα hackαρισμενα firmware για να κανουν region-free ενα DVD-Rom.Φυσικα ειναι ανεπισημα.Θεωρητικα σε καθε αναβαθμιση firmware υπαρχει κινδυνος.Εγω προτεινω να το κανεις.Προς palawiaris: Γυρισε στη παλια εκδοση firmware ή ξαναβαλε τη καινουρια για να σου λυθουν τα προβληματα.
TeoNOKIA Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Καλησπέρα. Λοιπόν μπαίνω κατευθείαν στο ψητό. Βρήκα ένα καινούργιο firmware για το DVD-ROM μου (Toshiba SD-M1612) και λέω να κάνω αναβάθμιση. Το θέμα είναι ότι την προηγούμενη φορά που του έκανα update η αλλαγή region από τα 4 που έμεναν πήγε στο 1. Υπάρχει κίνδυνος αν ξανακάνω update να γίνει τίποτα? Μπορεί να κλειδώσει ή τίποτα τέτοιο? Για να το κάνεις region free και να μπορείς να κάνεις rip με μεγάλες ταχύτητες κατέβασε firmware από εδώ Προσοχή, το 1612 έχει RevA, RevB, RevC. Χρησιμοποίησε το DiscInfo για να μάθεις την έκδοση που έχεις
VRaCh Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Πριν μια βδομάδα είχα τον υπολογιστή ενός φίλου μου για φορματ και όπως συνηθίζω, έκανα και αναβάθμιση BIOS και Firmware. Για DVDROM είχε ίδιο με το δικό σου και του έβαλα το J806 από την σελίδα που έδωσε ο TeoNOKIA. Το drive με το Firmware αυτό δουλεύει το ίδιο σε διάβασμα CD και απλών DVD αλλά εκεί που έχει τεράστια διαφορά είναι στο DVD ripping. Τώρα ριπάρι με διπλάσια ταχύτητα. Προτείνετε ανεπιφύλακτα.
Antonisk2003 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Παιδιά thanks για τις απαντήσεις! Μάλλον θα του κάνω αναβάθμιση, αλλά αν πάει κάτι στραβά, αν δηλ. δεν μείνουν άλλες αλλαγές για region (τώρα έχω 1) πάει για πέταμα? Το προηγούμενο firmware που του είχα περάσει υποτίθεται πως ήταν για region free, και ενώ αρχικά με το Discinfo μου έλεγε no lock detected, τώρα μου λέει lock detected! Τι να κάνω τελικά?
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 kratas pada ena backup tou arxikou firmaware . an xaseis ta region vazeis to hackarismeno firmaware kai ise ok . ego exo ena teac me hackarismeno region free firmware kai ime ok .
MixalisX Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 paidia to problima me ta firmware to exo kai ego kai sta duo mou dvd player kai sto nec dvd-rw. Den epelexa na kano pote update tous drivers tou kai omos to problima emfanistike xafnika. Mipos exoun na kanoun ta updates ton windows tipota me to thema?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.