kaiser Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2005 Καλησπέρα σε όλους!! Θα ήθελα να υποβάλλω την εξής απορία και οποιος ξέρει απαντάει,λοιπόν το πρόβλημά μου έιναι το εξής:Έχω μια ταινία VCD και θα ήθελα να την χωρίσω σε δύο ή περισσότερα μέρη.Δοκίμασα με VirtualDub αλλά μου έβγαλε ένα μύνημα που έλεγε τα εξής : The source video stream uses a compresion algorithm which is not compatible with AVI files.Direct stream copy cannot be used with this video stream. Σημειωτέον οτι ανοίγωντας το αρχείο μέσω του VirtualDub έδωσα Direct Stream Copy και στο video αλλά και στον ήχο αφου δεν ήθελα να το επεξεργαστώ απλώς να το κόψω.Απο ότι κατάλαβα δεν μπορεί να κόψει αρχεία VCD...μήπως κανείς ξέρει καποιο άλλο πρόγραμμα που να κάνει αυτή τη δουλειά γιατί το αρχείο που έχω είναι μεγάλο σε μέγεθος και δεν χωράει σε ένα δισκάκι??? Επίσης το άλλο πρόβλημα,είναι οτι έχω μια κάρτα με Video-in η οποία είναι η GeForce FX5600.Όταν θέλω να μεταφέρω μια ταινία απο την Camera μου στον Η/Υ,μέσω VirtualDub ή αλλά προγράμματα σύλληψης που χρησιμοποιώ μου βγάζουν το μύνημα : Capture Device does not support this video format,με αποτέλεσμα αφ'ενός να μην ξέρω σε ποιό format να πραγματοποιήσω τη σύλληψη και αφ'ετέρου να κάνω τελικά την σύλληψη απο την κάρτα τηλεόρασης που έχει video in και υποστηρίζει το εν λόγω format με αποτέλεσμα όμως το video να είναι χαμηλότερης ποιότητας!Έχει κανείς λύση και για αυτό το πρόβλημα?? Ουφφφ!!αυτά και συγνώμη αν κούρασα με το μυνημα
razkal Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2005 για το πρωτο προβλημα χρησιμοποιησε το TMPGEnc, αν κανεις search θα βρεις πιο κατατοπιστικες απαντησεις.
ppetr Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2005 NeroVision Express 3. Επιλέγεις VCD, κόβεις το video και τε υπόλοιπα τα κάνει μόνο του. ΠΡΟΣΟΧΗ Αν το αρχείο σου είναι μέχρι 740MB, τότε χωράει σε CD γιατί γράφεται σε MODE 2
kaiser Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 για το πρωτο προβλημα χρησιμοποιησε το TMPGEnc, αν κανεις search θα βρεις πιο κατατοπιστικες απαντησεις. Ευχαριστώ για την απάντηση!Τελικά έκανα όπως είπες και βρήκα τη λύση δεν ήταν και πολύ δύσκολο...! Ευχαριστώ και πάλι. Έχει κανείς απάντηση για το δεύτερο πρόβλημα που με απασχολεί?? Ευχαριστώ και πάλι...!!
adi32 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 dokimases na kaneis capture me to NeroVision Express 3 ? egw xrhsimopoiw kai to WinDVR 3 http://www.intervideo.com/jsp/WinDVR_Profile.jsp
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.