Προς το περιεχόμενο

www.tictac.gr

Swifter

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν πριν αρκετό καιρό είχε κάει ο σκληρός μου δίσκος, και ένας φίλος μου μου είπε για την tictac, έτσι λοιπόν μπήκα στο site τους για να δω τι γίνεται, και από ότι είδα το θέμα ακούγεται ενδιαφέρον μιας και σου κάνουν recovery ότι θέλεις και ας είναι ο σκληρός καμμένος, η έχει crashaρει, τους πήρα χτες τηλέφωνο και μου είπαν ότι είναι 175€ για να δούνε τι υπάρχει και 500€ για να σου κάνουν recovery τα αρχεία.. Έτσι λοιπόν θέλω να ρωτήσω αν είναι αξιόπιστη αυτή η εταιρεία, η εάν υπάρχει κάποια άλλη που να κάνει την ίδια διαδικασία με πιο λίγα λεφτά, γιατί αυτή η τιμή που μου είπαν με τρέλανε...

Δημοσ.

Φίλε η τιμή είναι όντως εξωφρενική θα έλεγα για έναν απλό χρήστη αμα είναι 500 euro η ποιο καλή λύση για εμένα είναι να πάρεις 5χ200αριδες σκληρούς για να κάνεις backup :D (αν δεν έχεις χάσει ήδη τα data)

Αλλά αν δουλέυεις σε εταιρεία και είναι σημαντικά τα αρχεία πάω πάσο...

Δημοσ.

Δοκιμασε να βαλεις στην καταψυξη το δισκο για 2-3 ωρες. Ακουγεται αστειο αλλα ισχυει, το εχω κανει σε δικο μου δισκο και πηρα οτι ηθελα. Συστελλονται τα μεταλλα με αυτο το τροπο και υπαρχουν πολλες πιθανοτητες να παιξει. Φυσικα ειναι προσωρινη λυση, ισα ισα για να παρεις οτι εχεις σε εναν αλλο δισκο. Μολις ζεσταθει παλι δεν θα παιζει.

Αλλα γλιτωνεις τα €€€€€€€€...............;)

Δημοσ.

Οκ θα το δοκιμάσω, όσο για αυτό τον τρόπο δεν ακούγεται καθόλου αστείος γιατί είχα βάλει και μια κάρτα γραφικών παλιότερα και όλα ήταν οκ..! Σε περίπτωση που δεν δουλέψει ξέρει κανείς άλλος καμμία εταιρεία πιο οικονομική;

Δημοσ.

swifer den 3erw gia katapsy3eis kai alles tetoies alxhmeies oute 8a to spa3w sto apron topic.

prosfata hmoun se pro8yra na xrhsimopoihsw mia tetoia etaireia alla afou e3akribwsa oti to problham dne einai mhxaniko kapoia pprogrammata opws to HDD regenarator alla kai alla opws auta pou perigrafonte edw http://62.253.162.19/hiren.thanki/bootcd.html

isws se boh8hsoun....dwrean

google each tool individually an kapoios filos sou den exei analogo cd ;)

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ, αλλά όλα αυτά που έχει εκεί, τα είχα κεταβάσει πριν αρκετό καιρό από το ίδιο site, αλλά το πρόβλημα είναι ότι τώρα δεν βλέπει καθόλου τον σκληρό... Πριν περίπου δύο βδομάδες πήρα το PcWorld και είχε μέσα μια έκδοση των Linux τα Knoppel, και είχα δοκιμάσει να βάλω τον σκληρό και τον είδε κανονικότατα, το μόνο πρόβλημα που είχα ήταν ότι δεν έκανε αντιγραφή ούτε ένα αρχείο... Ίσως μπορεί να κάηκε ο σκληρός, ή να είναι θέμα χρόνου...

Δημοσ.

Θα πρέπει να ξέρετε ότι για να πάρεις data από ένα χαλασμένο δίσκο θα πρέπει

να ανοιχτεί ο δίσκος και να βρείς ένα ίδιο οπωσδήποτε για να μπορείς να κάνεις recovery τον παλιό.

Αυτό που μπορεί να στοιχίσει από 50 ευρώ έως 500 + τις ώρες που μπορεί να είναι από 3 μίνιμουμ μέχρι 12 βάλε από μόνος σου πόσο θα στοιχίσει αυτή η δουλειά.

Για την συγκεκριμένη εταιρεία δεν γνωρίζω αλλά τα λεφτά έτσι είναι

Δημοσ.

Oi katapsikseis klp kai afta isxyoun alla den kataferneis na ton kaneis na doulepsei etsi gia panw apo liga defterolepta me 2 lepta peripou opws epishs mporei na doulepsei gia to idio xroniko diastima an ton petakseis apo ipsos 2-3 ekatoston me tin meria tis plaketas na koita pros ta panw.... twra an prolaveis meta na swseis tpt den kserw (analoga kai ti the na swseis)...... afto einai dokimasmeno to exw dei me ta matia se diko mou skliro.

Δημοσ.

Προσπάθησε με το GetDataBack. Χτες εγκατέστησα τα Windows 2003 και ξαφνικά συνειδητοποίησα ότι δεν μου βλέπει τον ένα δίσκο που είχα μέσα όλη την μουσική και τα downloads μου. Ο δίσκος φαινόταν ως unallocated στο Disk Management και χωρίς ορισμένο γράμμα. Τρελάθηκα βέβαια, αλλά μετά από ξενύχτι κατάφερα και τα επανέφερα ΟΛΑ και full functioning. Βέβαια αν δεν μπορείς να το βρεις σε full edition, pm me να σε βοηθήσω.

Φιλικά

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...