mindscape Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2005 Προσφατα εβαλα adsl... Απο τα Χριστουγεννα και μετα αντε ναχω κλεισει 2-3 φορες τον υπολογιστη, κοινως ειναι ανοικτος ολο το 24ωρο και απλα κανω restart 1-2 φορες τη μερα... Εχω athlon 1000Mhz... Παιζει να καει ο κακομοιρος? Για δωστε τα φωτα σας...
geopoul Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2005 Εβαλες adsl και θα κλείνεις το pc; Όχι βεβαια! Ας καεί!
yositosi Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2005 Εφόσον έχεις ικανοποιητική ψύξη δεν μασάει τίποτα φίλε μου...
cthulhu Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2005 Συμφωνω απολυτα με τον geopoul.Εχω εναν P4 1,7 και δουλευει συνεχως απο τον περσινο Ιανουαριο.Ας καει αν θελει και μετα παμε γι'αλλον.Ε οχι και να καθεται η ADSL !
dreaming123 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2005 Εβαλες adsl και θα κλείνεις το pc; Όχι βεβαια! Ας καεί! Ωραίος :smile: Συμφωνώ...
R-evil-S Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2005 Δεν παθαίνει τίποτα. Από Δεκέμβρη 2003 ο υπολογιστής μου δεν κλείνει ποτέ, κανά restart μόνο κάθε 4-5 μέρες. Είναι αμαρτία να χεις dsl και να κάθεται.
npapak Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2005 Σιγουρα δεν θα παθει τιποτα ειδικα αν εχεις και καλες θερμοκρασιες μην φοβασαι τιποτα.
deathlok Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2005 kala giati kaneis 1 me dio restart tin imera???ego kano ena kathe 4 -5 meres kai theorite pos kano kai sixna.min anisixeis gia to cpu exei ftixtei gia na bgalei polles aproblimatistes sinexomenes ores leitourgias aplos elenkse meta tis 15 20 ores min anebazei poli thermokrasio opos ipan kai oi opoloipoi
tzoykas Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2005 Kanw restart mono otan kanw kapoia egkatastash programmatos. An de kanw la9os to PC mou ekleise teleutaia fora prin 2 xronia (pou den eixa UPS). Video grabbing to bradu, video editing to prwi, video encoding to apogeuma kai paei legontas ..... Entelws enhmerwtika. ka9e hlektronikh suskeuh (kai hlektrikh) talaipwreitai perissotero otan anoigei (kai otan kleinei) kai oxi otan leitourgei (ef' oson thewrhsoume oti psuxetai diarkws kai kala bebaia).
agent_smith Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2005 File na fovase perisotero min kaei to trofodotiko! Ektos an exeis kanena kalo kai oxi ftiniariko.
mindscape Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2005 thanx guyz! Θα βλαστημισει την ωρα και τη στιγμη που μου το πουλαγανε το pc-ακι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.