sarisn Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 Για να μην ανοίξω καινούργιο thread θα μου πει και μένα κάποιος ποια είναι η διαδικασία για να λειτουργήσει το RAID 0 σε δύο ίδιους σκληρούς Raptor 36.7 GB? Θα πάρω σήμερα τον 2ο Raptor αλλά δεν ξέρω τι να κάνω για να δουλέψουν σαν RAID 0. Ευχαριστώ. ΥΓ. Sorry για το διπλό post αλλά πρέπει να το κάνω σήμερα για να setάρω και το Linux που το χρειάζομαι για την σχολή μου. Thx.
billpeppas Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 Linux σε RAID 0 array... θα πρέπει να πειραματιστείς με διάφορες διανομές [ ώστε να βρεθεί μια που υποστηρίζει τον controller σου ]... Για το πως θα στήσεις το array , είναι απλό και διαφοροποιείται ελάχιστα εξαρτ. από τον SATA Controller σου. Πες ποιά mobo έχεις για να σου πω συγκεκριμένα πράγματα.
sarisn Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 Να κάνω μια διόρθωση... παρέλειψα να πω ότι το Linux θα το βάλω στο 2ο pc μου και σε ξεχωριστό partition, το οποίο είναι ένας P4 1.8 GHz, Asus P4PE mobo, 768 RAM, 120 GB Seagate, Chaintech GeForce 4 Ti 4200. billpeppas, λες επίσης να έχω κανένα πρόβλημα με drivers κλπ? Η έκδοση Linux που θα βάλω είναι η Suse 9.2. Thx
billpeppas Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 Ααα , νόμιζα ότι ήθελες να βάλεις το Linux στο RAID 0 Array.
sarisn Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 Ξέρεις να μου πεις τι πρέπει να κάνω για να δουλέψουν και οι 2 raptor σαν RAID0? Χρειάζεται κάποιο ειδικό καλώδιο για το RAID ή απλά συνδέω και τους 2 με SATA καλώδια και αυτομάτως ενεργοποιείται?
billpeppas Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 Απλά καλώδια SATA θες. Απλά θα πρέπει να μπείς στο BIOS του Serial ATA RAID Controller ,και να δημιουργήσεις ένα RAID 0 [ Stripping / Stripe ] { Performance } Array.
sarisn Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 OK thx αν προκύψει κάποια άλλη απορία θα σου πω .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.