MixalisX Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2005 proteino na min pareis hlektronikes siskeues. Apla logo egiisis. An xalasei kati h then douleuei apo tin arxi, tin patises megale!
Aias Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2005 http://www.newegg.com . Ο,τι καλυτερο σε τιμες εχω δει απο μαγαζι...Δυστυχως δεν στελνει Ελλαδα,αλλα Αμερικη δεν θα εχεις προβλημα.Χτυπα αλυπητα.
franki Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Paidia akoma den exw katalabei an symferei na ferw laptop apo amerikh.To acer travelmate 8100 de eisagetai sthn ellada?
konspir2 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Κοίτα και το HP Pavilion ZD8080US που δεν εισάγεται σίγουρα στην Ελλάδα και είναι καταπληκτικό μηχανάκι και σε τρομερή τιμή. Αν πήγαινα εγώ θα το έφερνα σίγουρα Παίζουν και άλλες μάρκες στην Αμερική που βγάζουν πραγματικά laptops-άρματα (Alienware π.χ.), αλλά δεν νομίζω να έχεις σέρβις στην Ελλάδα αν πάρεις κάτι τέτοιο. Πάντως για τον HP που σου έγραψα δεν θα το σκεφτόμουν καν. ΘΑ το είχα φέρει με κλειστά τα μάτια
franki Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Paidia eimai anamesa se Acer travelmate 8104 kai hw pavilion 8080us.Boithiste ligaki? Me to tv out xerei kaneis ypeythina na mou pei an tha exw problima sthn ellada?
franki Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 paidia to cdw store stin amerikh exei magazia kapoy sti nea yorki i prepei na to paraggeilo apo to net oti parw?
kostasbm Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 file moy epeidh se blepo problhmatismeno tha sou po 2 pragamtatakia apla an pareis laptop kai theleis tv out prepei o dekths na yposthrizei kai pal oxi mono ntsc giati tha ta blepeis aspromayra an se stamathsoun sto teloneio kai broyn to laptop etoimasou gia pikres frontise na pareis apodeixeis gia mikrotera posa apo ayta poy ta agorases kai na fainetai oti einai metaxeirismena filika
franki Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Sto telwneio otan feygw ama toys ow oti de to phra apo ekei alla to eixa apo ellada ti tha moy poun?
eurander Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Νομιζω οτι φευγοντας πρεπει να πας στο τελωνειο και να καταγραψεις αυτα που εχεις μαζι σου. Στην επιστροφη μπορουν να σου ζητησουν αυτη τη λιστα και να δουν αν εχεις μαζι σου τιποτα παραπανω. Αυτα μου ειχε πει ο τελωνειακος οταν γυρισα απο Αμερικη πριν απο 1 χρονο. Δε μου εκανε ελεγχο, κρατουσα και laptop και ηλεκτρονικες συσκευες και και... απλως με ρωτησε αν τα αγορασα απο Αμερικη και του ειπα οτι τα ειχα απο πριν. Παντως μου ειπε πως την επομενη φορα πρεπει να κανω αυτην την καταγραφη φευγοντας για να μην πληρωσω φορο για ολα τα πραγματα μου. Δεν ξερω αν ισχυει αυτο φυσικα, αλλα για να μου το ειπε ο τελωνειακος κατι θα ξερει.
doomx Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Όταν είχα πάει Αμερική πάντως δε με ρώτησαν ΤΙΠΟΤΑ. Και μάλιστα στον γυρισμό που είχα μία κούτα (χαρτόκουτο αρκετά μεγάλο) με ρώτησαν τι έχει και λέω "Σεντόνια για τον αδερφό μου που παντρεύεται" τα οποία φυσικά τα είχα ανοίξει και είπα ότι μου τα έδωσαν θείες μου για δώρο. Ούτε άνοιξαν την κούτα (τι ποιό ύποπτο από κούτα!) ούτε τίποτα. Η κοπέλα μου έχει φέρει 3 laptops και όταν έρχεται Ελλάδα ΠΟΤΕ δεν την έχουν σταματήσει για το φορητό. Κάθε φορά το έχει μέσα σε τσαντούλα μεταφοράς το οποίο και θεωρώ βασικό. Επίσης έχει φέρει ένα ipod στην βαλίστα στο κουτί του (δεν την σταμάτησαν), ένα PDA Sony CLIE σε θηκούλα, και δύο ψηφιακές μηχανές Canon (μία σε θήκη και μία στο κουτί της) και δεν τη σταμάτησαν ΠΟΤΕ. Δεν σου εγγυώμαι τίποτα αλλά με αυτές τις προσωπικές μου ιστορίες, εγώ στη θέση σου τουλάχιστον Laptop θα έπαιρνα χωρίς να φοβάμαι τίποτα. (πλέον το 1/3 κουβαλάνε laptop, δεν το θεωρώ πιθανό να με σταματήσουν για κάτι τέτοιο).
franki Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Tha to ferw tha to balw se mia tsanta kai tha to balw ellada.Exw faei omos ton kosmo sta online magazia sti nea yorki na brw to acer travelmate 8004 kai de to briskw pouthena.Kamia boitheia?
doomx Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Δεν χρειάζεται το μαγαζί να είναι στη Νέα Υόρκη. Μπορεί να είναι οπουδήποτε και να στο στείλει. Απλά χρειάζεσαι αμερικάνικη πιστωτική κάρτα και μία στάνταρ διεύθυνση αποστολής. Τα Acer είναι σχετικά σπάνια. Δες στα links που είχα δώσει πριν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.