Προς το περιεχόμενο

Amerikh

franki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μια σύνδεση για internet μερικών... εκατοντάδων mbps... :rolleyes:

Πέρα από την πλάκα για pc δεν έχω κάτι να σε συμβουλέψω. Αλλά εγώ σίγουρα θα αγόραζα ένα ηχοσύστημα αυτοκινήτου DVD-mp3-divx player με σκληρό δισκό και διάφορα καλούδια. Από ότι έχω χαζέψει σε διάφορες σελίδες μπορείς να βρεις φοβερό εξοπλισμό στην άλλη άκρη του Ατλαντικού...

Δημοσ.

sxedon ta panta einai poly pio fthna.megalyteres difores 8a breis se pouxa-papoutsia.alla kai ta hlektronika einai arketa fthnotera.prosfato paradeigma:canon s1 is 265 e apo usa me memetaforika gia usa(apo kei thn peira kai mou thn ferane) 400+ h fthnoterh sthn ellada

an pareis car stereo-mp3 to radio den 8a pianei ta panta sthn ellada sta fm leipoun syxnothtes.

Δημοσ.

Nobody Beats The WIZ

Πριν λίγα χρόνια τουλάχιστον ήταν πολύ καλό μαγαζί και με αρκετά καλές τιμές. Για τώρα δεν ξέρω :)

Είναι αλυσίδα οπότε θα το βρείς σχεδόν παντού (?)

Δημοσ.

Προσοχή μόνο στα car-audio, γιατί τα DVD αυτοκινήτου είναι κλειδωμένα σε περιοχή 1 και το ράδιο πιάνει μόνο τους μονούς σταθμούς στα FM.

Δημοσ.

Τα DVD θα είναι όντως κλειδωμένα στην περιοχή 1. Υπάρχουν όμως πολύ ενδιαφέροντα μοντέλα DVD-mp3 players με ενσωματωμένο σκληρό δίσκο και μεγάλες TFT οθόνες.

Δημοσ.

Τα παραπάνω ισχύουν όσον αφορά το ραδιόφωνο από εμπειρίες ενός φίλου μου που έμενε εκεί μέχρι πριν 2 μήνες. Πάρα πολύ φθηνά θα βρεις τα μουσικά όργανα. Μιλάμε για τιμές που είναι και μέχρι 2/3 χαμηλότερες σε κάποιες περιπτώσεις από Ελλάδα!!! Αυτά θυμάμαι προς το παρόν, τον ρωτάω ξανά και ποστάρω πάλι.

Δημοσ.

Όλα είναι πιό φτηνά εκεί. Φέρε όσα περισσότερα μπορείς. Τελευταίες μου US αγορές:

1. παπούτσια Timberland ημίμποτα 30$

2. laptop Averatec AV5500 (15'tft AMD Sempron Mobile 2600+,256MB,40GB,CDRW/DVD,3USB,1Firewire,WiFi,3in1 Card Reader) 670$

3. Ψηφιακή μηχανή Canon SD200 (ixus30) + Ψηφιακή μηχανή Canon A400 350$ (και οι δύο!)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...