planetman Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 τι δουλειά κάνει ο μπαμπάς μάλλον.....Αφού πληρώνει καλά κάνει το παιδί και παίρνει οτι καλύτερο μπορεί! Ολοι αυτό δε θα κάναμε; Φίλε μου, διαφωνώ κάθετα με αυτή τη νοοτροπία σου. Εγώ προσωπικά κοιτάζω να παίρνω κάθε φορά αυτό που αξίζει καλύτερα για τα λεφτά του και δεν κοιτάω να δίνω χρήματα για πέταμα. Ο πατέρας σου δηλαδή πώς τα βγάζει τα χρήματα; Από τον ουρανό του έρχονται;
pikoriko Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 για την καινουρια mobo με chip της ati 200 express τι γνωμη εχετε;πολυ την πενευουνε
billpeppas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Η MSI πάντως απέσυρε μερικά κομμάτια της με το ATi για κάποιον λόγο [ που δεν θυμάμαι ]. Σίγουρα καλό overclocking & performance board χιλιοδοκιμασμένο είναι το MSI K8N Neo2 Platinum.
georgeadams Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Βλέπω πολύ κόσμο να θάβει την MSI και να εξυμνεί την Gigabyte για τα μοντέλα τους με nForce3 250 (s939)' date=' αλλά βλέπω και πολύ κόσμο να κάνει το ακριβώς αντίθετο!Αυτό εμένα μου λέει πως καμία από τις 2 εταιρίες δεν έχει σταθερή απόδοση: μπορεί ένα κομμάτι να βγει μούφα και ένα άλλο ακριβώς ίδιο να βγει αστέρι (κι εγώ την ίδια board με σένα έχω και ενώ έκανε ένα σχετικά καλό overclocking, μετά από ένα μήνα σταθερότατης λειτουργίας, μας... άφησε χρόνους, "έτσι ξαφνικά", χωρίς προειδοποίηση). Αυτό που θέλω να πω, είναι πως εγώ προσωπικά δεν προτείνω με "κλειστά τα μάτια" καμία nForce3 250 (s939).[/quote'] ..........
pikoriko Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 παντως εχει μεγαλες ανοχες μεσο του bios για overcloking.
pikoriko Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 πε παιδια διαβασα οτι ο amd 3700 πιανει της επιδοσεις του fx-55 τοτε ποιος ο λογος να ειναι τοσο ακριβως;επειδη προσφερει 200 fsb παραπανω;
georgeadams Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Που το διάβασες? Λίγο δύσκολο μου φαίνεται, γιατί δεν είναι μόνο η διαφορά των 200MHz στην ταχύτητα (και όχι στο FSB όπως λες), αλλά και στο memory controller (ο FX55 είναι σε s939 και υποστηρίζει dual channel μνήμη, ενώ ο τωρινός 3700+ είναι σε s754 και single channel).
pikoriko Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 σε πολλα site του ελληνικου χορου αλλα και σε ξενα. διαφωνεις;και εγω αυτην εντηπωση εχω. δηλαδη πηγα και εδωσα 1050 eyro για να εχω της ιδιες επιδωσεις με εναν επεξεργαστη που ειναι 500 ευρο φτηνοτερος
georgeadams Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Όταν ρώτησα που το διάβασες, ήθελα συγκεκριμένα links για να δω πως το αιτιολογούν μιας και μου φαίνεται πολύ περίεργο. Πάντως είναι γεγονός πως η διαφορά τιμής ΔΕΝ είναι ανάλογη με τη διαφορα στις επιδόσεις. Εγώ θα το έψαχνα λίγο καλύτερα ΠΡΙΝ δώσω τόσα λεφτά...
pikoriko Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 πιστευω οτι εκανα μια καλη επενδυση,αν και σε αυτο που λες εχεις δικιο για τα χρηματα.
georgeadams Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 (το παρακάτω παράδειγμα ισχύει ΜΟΝΟ αν δεν έχεις ΑΠΟΛΥΤΗ ανάγκη την ισχύ του FX55 ΣΗΜΕΡΑ) Σενάριο Α - Δίνεις 285 ευρώ και παίρνεις τον Athlon64 3500+. Έχεις έτσι έναν αξιοπρεπέστατο επεξεργαστή. - Μετά από 6 μήνες, δίνεις πάλι 285 ευρώ και παίρνεις τον 4000+ (μέχρι τότε θα έχει πέσει η τιμή του). Έχεις πάλι έναν αξιοπρεπέστατο επεξεργαστή με επιδόσεις ελάχιστα κατώτερες από τον FX55. - Μετά από άλλους 6 μήνες, δίνεις 450 ευρώ και παίρνες τον καινούριο Athlon64 με dual core που μπροστά του ο FX55 μοιάζει σαν celeron. Συνολικό κόστος: 1020 ευρώ Σενάριο Β - Δίνεις 1050 ευρώ και παίρνεις τον Athlon FX55. Έχεις τον πιο γρήγορο επεξεργαστή για 3 μήνες (μετά βγαίνει ο FX57 κλπ κλπ). Συνολικό κόστος: 1050 ευρώ Χμμμ, τι από τα 2 να διαλέξω??? Συμπέρασμα: Η λέξη "επένδυση" μπαίνει μαζί στην ίδια πρόταση με τη λέξη "υπολογιστές" μόνο αν συνοδεύεται από τη λέξη "κακή"
pikoriko Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 εδω θα διαφονισω. δεν νομιζω οτι ο fx-55 θα μοιαζει σαν σελερον μπροστα στους διπλοπυρινους αφου αν τους μετρησουμε σε ταχυτητα θα εχουν το ενα τριτο σε ghz δηλαδη θα δεις τιμες διπλων πυρινων το πολθ μεχρι 1.5 1.6 και θα αποδιδουν καλυτερα ενα 30 τοις εκατο σε βαριες εφαρμογες γιατι θα βοηθαν στην επεξεργασια και η 2 πυρινες πηγη- περιοδικο κομπιουτερ για ολους μηνας φεβρουαριος
georgeadams Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 Αν αυτή είναι η μόνη διαφωνία σου, πάω πάσο
keleystis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 Να διευκρινίσω και εγώ κάτι. Η τιμή του FX-55 είναι στα 890 Ευρώ περίπου. Δεν νομίζω οτι είναι απαγορευτική αυτή η τιμή για κάποιον που δεν αλλάζει σύστημα ανα τακτά χρονικά διαστήματα. Καλό να προσέχουμε την τσέπη μας, αλλά σίγουρα εδώ ταιριάζει το ρητό "ότι πληρώσεις παιρνεις". Το overclocking ΔΕΝ μπορεί να τεθεί ως μέτρο σύγκρισης ταχύτητας...
pikoriko Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 και ενας καλος διπλοπυρινος επεξεργαστης με συνολικο chase 2MB θα κυμενεται γυρω στα 900 ευρο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.