giorgos th. Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 pikoriko, τί δουλειά κάνεις αν επιτρέπεται; autin tin aporia tin exo kai go na po tin alitheia..
thefirestarta Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 ^Ki egw exw xasei ligaki thn mpala FX-55, OCZ Geil, Ballistix klp... polla lefta ...
yositosi Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Μην τρελαίνεστε ρε παίδες... όπως υπάρχουν άτομα που δεν κρατάνε ούτε φράγκο για καφέ.. προκειμένου να βάζουν αεροτομές-αυτοκόλλητα-και διάφορες ακριβές μ@λ@κίες στα αυτοκίνητα τους... έτσι υπάρχουν και κ@βλωμένοι που δεν ασχολούνται με τίποτα άλλο από τον υπολογιστή τους! Βέβαια πάντα υπάρχουν και τα περιστατικά "συνχρηματοδότησης" από τον "μπαμπά" :-| σε πολλές περιπτώσεις...
pseira Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 pikoriko, τί δουλειά κάνεις αν επιτρέπεται; τι δουλειά κάνει ο μπαμπάς μάλλον..... Αφού πληρώνει καλά κάνει το παιδί και παίρνει οτι καλύτερο μπορεί! Ολοι αυτό δε θα κάναμε; Εγώ τώρα θέλω να αναβαθμίσω σε 939 ΝF4 αλλά από οτι φαίνεται θα αρκεστώ στο NF3 γιατί αλλιώς πρεπει να αλλάζω ΚΑΙ VGA και τροφοδοτικό.....Δηλαδή κλάφτα χαράλαμπε!
littlelouievegos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Οπως επισης ξεχασατε το ενδεχομενο οτι ο Fx-55 μπορει να υπερχρονιστει και αυτος με θαυματουργα αποτελεσματα.Μην τα ισοπεδωνουμε ολα.... Αυτο βεβαιως δεν τον κανει και συμφωνω μαζι σας καλη επιλογη.
pikoriko Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 ρε παιδια ηρεμα δεν ειμαι κανενας λεφτας. απλος οτι οικονομιες καινω τις προοθω για το pc μου. δεν πινω, δεν καπνιζω, δεν βγαινω τα βραδυα λογο καποιας θεραποιας που κανω . απλως εχω ενα χομπυ που ειναι ακριβο. σας ευχαριστο παντως ολους που ενδιαφερεστε για της αποριες μου
phovos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Ρε παιδια που κολλάτε τώρα...Αμα ήταν τρελαμένος με τον Fx μπορεί να έχει κάνει και γραμμάτεια για 10χρόνια....Δε νομίζω ότι είναι ένα θέμα που θα έπρεπε να μας απασχολεί!! pikoriko είπες ότι έχεις βάλει και νερακι σωστά?Ποιο block έχεις για τον επεξεργαστή?Έχεις μείνει ευχαριστημένος?
giorgos th. Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 den kollisame re.mia erotisi egkiklopaidikis gnosis itan..na kseroume na proteinoume akriva pragmata e..
pikoriko Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 εμενα δεν με πειραξε καθολου παιδια η ερωτηση σας. οταν λεμε να βαλω διερετη στην μνημη τι ενοουμε. ξερει κανεις;και πως τον βαζουμε μεσα απο τα bios;
giorgos th. Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 otan gia paradeigma exeis kanei ena x o/c to opoio antexei i cpu sou alla oxi oi mnimes sou,tote meso tou diaireti pou leme,katevazeis tin sixnotita tous gia na doulepsoun.px ego exo ton intel sta 3.25g.auto simainei pos exo 250 mhz fsb.kanonika kai oi mnimes mou tha douleuan ki autes sta 250 mhz.se analogia fsb:dram 1/1.oso anevainei to fsb toso anevainei kai i sixnotita leitourgias ton mnimon.tora sta 250 mhz oi mnimes mou den douleuoun oute me thavma..opote xamilono tis mnimes gia na doulepsoun me diaireti 5/4.250 fsb kai 200 dram.voithisa katholou? stis epiloges gia to o/c sto bios tha to vreis auto.logika tha sou exei diafora mhz.400,333,266 klp.
georgeadams Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Ποιά motherboard έχεις? Πχ η MSI τους αναφέρει ως 200, 166, 133, 100, εννοώντας την ταχύτητα της μνήμης ΑΝ το FSB είναι 200. Σε άλλα boards μπορεί να αναφέρονται κανονικά: 1/1, 5/6, 2/3 και 1/2
blender Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Μην τρελαίνεστε ρε παίδες... όπως υπάρχουν άτομα που δεν κρατάνε ούτε φράγκο για καφέ.. προκειμένου να βάζουν αεροτομές-αυτοκόλλητα-και διάφορες ακριβές μ@λ@κίες στα αυτοκίνητα τους... έτσι υπάρχουν και κ@βλωμένοι που δεν ασχολούνται με τίποτα άλλο από τον υπολογιστή τους!. sti periptosi py eisai kavl...nos kai me ta dio ti kaneis ? tora exo peri ta 600 euro kai de ksero poy na ta ependiso
giorgos th. Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 600=300+300.300 apo`do 300 apo`kei.na`nai kai ta 2 euxaristimena..
yositosi Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 @blender... Κάνεις αυτό που έκανα και εγώ... Τα μοιράζεις εποχιακά! Την άνοιξη "αναβάθμιση κινητήρα".. το καλοκαίρι διακοπές και ελαφρά το αμάξι (λάστιχα).. το φθινόπωρο αναβάθμιση το PC.. και το χειμώνα και πάλι το αμάξι (θέλει 800 τώρα για αναρτήσεις.. :| )... Κοινώς κάθε τι στην ώρα του.. γιατί δεν λέει να ανοίγεις πολλά μέτωπα!!! Τώρα επί του θέματος... Φίλε μου αν έχεις βάλει νερό έτσι για το χαβαλέ και όχι για να κάνεις κανένα o/c τότε το κόβω ψιλοχαζομάρα... :roll: Τέλος.. όσον αφορά το θέμα "δαπάνη" περί υπολογιστή.. το θεωρώ ένα πρόβλημα που μόνο εμείς δημιουργούμε!! Αυτό που εννοώ είναι ότι η "ναυαρχίδα" της εκάστοτε εταιρείας.. δεν είναι απλά υπερτιμολογημένη.. αλλά χτυπημένη στο κεφάλι!! Με τίποτα μα με τίποτα απολύτως τα κορυφαία κομμάτια δεν δικαιολογούν τις εώς και 100% υψηλότερες τιμές τους από τα επόμενα!!! Π.χ. ο δεύτερος Amd64 με ένα μικρό "χαιδεμα" άνετα πιάνει τις επιδόσεις ενός FX.. ενώ αν "χαιδέψει" κάποιος και τους 2.. αμφιβάλω αν θα υπάρξει καμία ουσιαστική διαφορά στα όρια τους!! Το ίδιο παραμύθι ισχύει και για τις 6800 Ultra και GT όπου μια καλή GT overclocked με λιγότερα φράγκα χτυπιέται στα ίσια με μια overclocked Ultra (αν δεν είναι και γρηγορότερη.. :wink: ).. Το έχουμε ξαναπεί τόσες φορές.. τα κορυφαία μοντέλα σήμερα είναι "default overclocked" εκδόσεις των πιο mainstream εκδόσεων!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.