pesta Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Παιδιά θέλω για παράδειγμα να κάνω την signature μου με το που θα πατάω πάνω της να ανοίγει κάποιο site. Γίνεται αυτό;
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Καλησπέρα, δεν είμαι ειδικός αλλα μάλλον δεν γίνεται.. PS: Έχει περάσει απο το μυαλό σου να μειώσεις λίγο το μέγε8ος της υπογραφής σου? Δεν νομίζεις οτι 167Kb και 760x140,είναι μεγάλο μέγεθος?
Pablo_Hasan Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 giati ebgales thn palia re? htan safws kaluterh, ekeinh me ta apobrasmata
pesta Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Παναγιώτη μην αρχίζεις σε είδα κάτι έχεις με τα signature. Αυτό το θέμα είχες ανοίξει και αλλού. Pablo Hasan δεν είχε εικόνα και νόημα εκείνη με τα αποβράσματα. Τώρα μιας και είμαι λάτρεις του Στρατού δεν μπορεί κανένας να με κάνει να την αλλάξω. Όταν μπει όριο για τις signature τότε θα την μικρύνω. Προς το παρόν μου αρέσει έτσι όπως είναι. Παρακαλώ ας απαντήσει κάποιος ιδικός για να μην ξεφεύγουμε από το θέμα.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Πώς δεν γίνεται... Χρησιμοποίησα τον κώδικα ως εξής: >[url=εδώ μπαίνει το URL του site][img=εδώ μπαίνει το URL της εικόνας][/url] PS: Έχει περάσει απο το μυαλό σου να μειώσεις λίγο το μέγε8ος της υπογραφής σου? Δεν νομίζεις οτι 167Kb και 760x140' date='είναι μεγάλο μέγεθος?[/quote'] @ pesta: Σε παρακαλώ μείωσε δραματικά το μέγεθος της υπογραφής σου, τόσο σε ΚΒ όσο και σε διαστάσεις. Εντός των ημερών θα δοκιμαστεί ειδικό software που θα 'κόβει' τις υπογραφές σε συγκεκριμένο μέγεθος - ειδικά για τέτοιες υπογραφές. Δυστυχώς το forum είναι αναγκασμένο να προστατευτεί.
pesta Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Kalos re paidia alla peste mas se ti diastaseis na kanoume tis signature. Mas lete mono na tis mikrinoume. Pes mou sta pos na thn pao kai ola OK. Kai kati allo sxetika me signature. To keimeno pou exo balei peirazei kanenan? Den nomizo. Pes mou sta posa na thn kano.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Το forum δεν έχει πρόβλημα με τα κείμενα των υπογραφών - αρκεί να μην αντίκεινται στους Όρους Χρήσης του forum (δηλαδή warez, crack κλπ ή υβριστικά κείμενα). Απ' ότι αντιλαμβάνομαι το κείμενο είναι ο όρκος του στρατιώτη - δεν εμπίπτει σε κανέναν απαγορευτικό κανόνα. Καλό θα ήταν οι φωτογραφίες στις υπογραφές να είναι μέχρι 500 x 100 και μέχρι 16-20 ΚΒ. Αλλιώς γίνεται κουραστικό και συν τοις άλλοις πρέπει να αναλογιστούμε ότι δεν έχουν όλα τα μέλη DSL (όσο κι αν θα το ήθελαν)...
pesta Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Δές τώρα έτσι όπως τα έκανα είναι καλά;
Super Moderators paredwse Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Μια χαρά - και παίζει και το link...
pesta Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Ευχαριστώ για την βοήθεια παιδιά και κυρίως στον paredwse.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.