antikinsor Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Ένας φίλος μου αντιμετωπίζει το εξής πρόβλημα: Πολλές φορές (όχι πάντα) όταν στέλνει e-mail με το Outlook Express σε γραπτό κείμενο, από κάποιο σημείο και μετά το κείμενο χάνεται ως δια μαγείας και δεν φτάνει ολόκληρο στον παραλήπτη. Όσο πιο μεγάλο το κείμενο, τόσο πιο μεγάλο και το "κόψιμο", ενώ αν είναι μικρό μπορεί να φτάσει και ολόκληρο. Τι μπορεί να φταίει; Σκέφτηκα μήπως είναι το Norton 2004 και γίνεται κάποιο μπέρδεμα κατά το φιλτράρισμα του εξερχόμενου e-mail, αλλά απενεργοποίησε την λειτουργία αυτή και πάλι δεν έγινε τίποτα. Με τα επισυναπτόμενα αρχεία δεν έχει το ίδιο πρόβλημα. Το computer έχει λειτουργικό: Windows XP Pro, Service Pack 2.
alkisg Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Το πρόβλημα και οι λύσεις του: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=84517&highlight=%E1%F0%EF%F3%F4%E5%EB%EB%FC%EC%E5%ED%E1
antikinsor Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Φίλε μου σ' ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Δεν μπορούσα με τίποτα να φανταστώ ότι ευθύνεται το sp2 γι' αυτόν τον χαμό. Εγώ πάλι χρησιμοποιώ incredimail, οπότε δεν είχα παρόμοια προβλήματα! Γι' αυτό άλλωστε πίστευα ότι ο φίλος μου είναι ο μοναδικός στον πλανήτη που αντιμετωπίζει αυτό το πρόβλημα και ούτε που διανοήθηκα να ψάξω για προηγούμενο παρόμοιο threat μέσα στο forum! Αυτή η Microsoft ώρες-ώρες είναι εντελώς απαράδεκτη... Άσε να μην ανοίξω το στόμα μου τώρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.