pesta Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Τι θα μου λέγατε αν σας έλεγα πως μου δίνουν την παραπάνω κάρτα γραφικών με 70 ευρώ; Αξίζει να την πάρω; Μόνο απαντήστε λίγο γρήγορα γιατί έκανα μόλις σήμερα παραγγελία μια Pro στα 80 και αν είναι να την ακυρώσω προτού την στείλει ο άνθρωπος.
apocalypse Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 H FX5600XT είναι ΠΟΛΥ πιο αδύναμη από την FX5600 (απλή) , που με την σειρά της είναι ΠΟΛΥ πιο αδύναμη από την 9600pro. Τα 256MB , σε αδύναμη κάρτα , χρησιμεύουν μόνο στο να παρασύρουν τους μη γνώστες...
pesta Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 OK file euxaristo. Exo mathei pos to 256 den paizei megalo rolo alla emena me tha mpose to XT. Thanks pou me prolabes kai den ekana tin gafa.
apocalypse Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Είναι "εξυπνάδα" της nvidia. Στις ATI η XT είναι δυνατότερη από την pro που είναι δυνατότερη από την απλή. H nvidia πήρε λοιπόν το XT και το έβαλε στις πιο αδύναμες κάρτες της (ultra > απλή > XT) , ακριβώς για να μπερδεύει τον κόσμο.
pesta Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Like me............................ Μιλάμε ξετρελάθηκα όταν μου είπανε για αυτή τη κάρτα κι την τιμή της αλλά ευτυχώς ήσασταν εσείς εδώ και με προλάβατε.
cassidy Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Ναι, κάπου κοντά στη 5200 είναι οι επιδόσεις της... Μεταχειρισμένη είδα να την πουλάνε 30 ευρώ προχθες, για τόσο είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.