Προς το περιεχόμενο

Corrupted files..?

freakystyley

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Hello.. Πριν λιγο καιρο εγινε format στον σκληρο αφου προηγουμενος ειχε γινει backup αρχειων σε εναν αλλο σκληρο... Τωρα τα αρχεια στον σκληρο εκεινο δεν ανοιγουν ουτε γινονται copy.. Ειναι τα αρχεια τα οποια ειχαν ελληνικα σαν ονομα στα οποια τωρα δεν φαινεται ονομα αλλα κατι παυλες πχ.( ____ _.jpg). Σαν μεγεθος ειναι σωστα αλλα οταν παω να τα ανοιξω μου λεει file not found - check the spelling ,κτλ...HELP τι να κανω!?

Δημοσ.

Υποθέτω οτι έχεις τα αγγλικά Windows έτσι? Αρχικά πήγαινε στο Regional Settings και πρόσθεσε την υποστήριξη για την ελληνική γλώσσα. Αν το έχεις ήδη κάνει αυτό, προσπάθησε να μετονομάσεις τα αρχεία αυτά βάζοντας λατινικούς χαρακτήρες. Αν δεν σε αφήνει σε Normal Mode πήγαινε από Safe Mode μήπως μπορέσεις από εκεί.

Ελπίζω να τα σώσεις

Φιλικά

Δημοσ.

Το ιδιο προβλημα εχω και εγω με ενα pst file απο microsoft outlook το οποιο ειναι κανονικο σε μεγεθος αλλα οταν το κανω import δεν παιζει(δεν φερνει πισω ουτε ενα e-mail) :(

Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι ουτε στο pc του φιλου δεν ανοιγουν... Δεν μπορεσε ποτε να μου κανει copy πισω τους φακελους εξαιτιας αυτων των αρχειων... Κατι παιζει.. Εχει ξανασυμβει.. Το λειτουργικο ειναι Win ME :(

Δημοσ.

Gia ta sigkekrimena arxeia i lisi einai ayti pou proteine o filos dali13gr.To dokimases?Ta arxeia den einai corrupt aplos ta windows den vlepoun tous xaraktires.Kai ego to eixa ayto sta win 98 kai me english otan eixa arxeia me greek filenames.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...