Προς το περιεχόμενο

Nea ΣΥΝΔΕΣΗ (π)ΟΤΕ

kgliat

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγαπητοί Ιnsomniacs..Tα φώτα σας!

Από αρχές Δεκεμβρίου έχω κάνει αίτηση για μεταφορά της σύνδεσής μου σε ΝΕΑ οικοδομή, περιοχής Αιγάλεω. Μου απάντησαν πως επειδή είναι νέα οικοδομή και ΔΕΝ έχουν περαστεί ακόμα υπόγεια καλώδια να κάνω υπομονή. Η αίτηση από ότι έμαθα "τρέχει" στον ΟΤΕ από τις 17/12/2004 (τότε το τεχνικό τμήμα νέων παροχών του ΟΤΕ πήρε την αίτηση).

Από τότε ως σήμερα, ΔΕΝ έχει γίνει καμιά απολύτως ενέργεια κι οι τεχνικοί του (π)ΟΤΕ μου λένε πως πρέπει να κάνω υπομονή γιατί πρέπει να περάσει ο εργολάβος να "σκάψει" για τα υπόγεια καλώδια..Μόλις το κάνει ,2 ημέρες μετά λέει..

Το θέμα είναι πως ακόμα δεν έχει γίνει ΤΙΠΟΤΑ. Καμιά ιδέα;; Εχει αλλάξει το νομικό πλαίσιο κι ο ΟΤΕ καθυστερεί για μήνες για νέες συνδέσεις;;

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για οποιαδήποτε βοήθεια δοθεί..

Δημοσ.

pare ena tilephono sto telipoikinoniako diamerisma pou anikeis mallon peiraia kai zita kapoion ipeithino na sou pei pote tha to proxorisei to thema.... to provlima einai tou ote pote tha dosei tin nea sindesi gia kataskevi kai oxi tou ergolavou. an sou pei oti tin edose zita to tilephono tou ergolavou na sou pei pote tha to perasei

Δημοσ.
pare ena tilephono sto telipoikinoniako diamerisma pou anikeis mallon peiraia kai zita kapoion ipeithino na sou pei pote tha to proxorisei to thema.... to provlima einai tou ote pote tha dosei tin nea sindesi gia kataskevi kai oxi tou ergolavou. an sou pei oti tin edose zita to tilephono tou ergolavou na sou pei pote tha to perasei

Exω πάρει αμέτρητες φορές. Μου έχουν πει πως πλέον έχει περάσει το όλο θέμα στον εργολάβο. Δε δίνουν όμως το τηλέφωνο του εργολάβου για λεπτομέρειες. Πλέον, στο τμήμα ΝΕΩΝ συνδέσεων του ΟΤΕ, τμήματος τεχνικού, ΔΕΝ απαντούν τηλέφωνα..

Εχω στείλει mail στο ΟΤΕSHOP με το όλο ιστορικό και περιμένω ενημέρωση..

Μέχρι τέλος της εβδομάδας πάω στο υποκατάστημα ΟΤΕ της περιοχής μου για έγγραφη διαμαρτυρία

Δημοσ.

Καλά .... σιγά μη σωθείς με έγγραφη διαμαρτυρία .... ΝΤΟΥΓΡΟΥ στα δικαστήρια!!!

Ε κοίτα ... ο οτε τα έχει αυτά ... εγώ με την isdn είχα τραβήξει τα διπλάσια βάσανα απ τα δικά σου. Έτσι είναι ο οτε ... η καλύτερα Π(ΟΤΕ) !!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...