Προς το περιεχόμενο

Folder Guard.........

pesta

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω το Folder Guard για να βάζω κωδικούς στους φακέλους μου και να μην μπορεί να τους ανοίξει άλλος αλλά με το που κλείνω τον υπολογιστή και τον ξανανοίγω πρέπει να τρέξω πρώτα το πρόγραμμα για να υπάρξει ο κωδικός αλλιώς είμαι και πάλι απροστάτευτος.

Υπάρχει κανένα καλπάκι για να το κάνω να υπάρχει ο κωδικός ή κανένα άλλο πρόγραμμα που να μην χρειάζεται να το τρέξω για να βγει ο κωδικός που έβαλα;

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δημοσ.

Μήπως του έβγαλες το option να φορτωνει αυτόματα κάθε φορά που bootάρεις το σύστημα?

Εγώ πριν κανα 3μνο που το χρησιμοποιούσα δεν θυμάμαι να είχα τέτοιο πρόβλημα, οπότε ή που ψάχνεις στα options του προγράμματος και ενεργοποιείς την επιλογή auto load ή βάλε το exe στα προγράμματα startup για να τρέχει κάθε φορά στην αρχή.

Δημοσ.

Παιδιά λάθος έκανα το έβαλα στο Internet κάντε το μεταφορά στα Software.

pp6210 το δοκίμασα αλλά τζίφος. Άν γνωρίζεται κανένα άλλο πρόγραμμα φέρτε το προς τα εδώ.

Δημοσ.

Ναι το έχω πληρωμένο όπως το εννοείς αλλά δεν μου το δίχνει μου λέει σε ένα ταμπελάκι πως δεν είναι.

Δημοσ.

Predator eisai gata alla tous plirosa se idos oxi to proigoumeno ena allo oute metrita. Me ennoeis ti ennoo etsi?

To folderguard mpike kai pali se leitourgia.

Thanksssssssssssssssssssssssssss

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...