pesta Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Παιδιά έχω το Folder Guard για να βάζω κωδικούς στους φακέλους μου και να μην μπορεί να τους ανοίξει άλλος αλλά με το που κλείνω τον υπολογιστή και τον ξανανοίγω πρέπει να τρέξω πρώτα το πρόγραμμα για να υπάρξει ο κωδικός αλλιώς είμαι και πάλι απροστάτευτος. Υπάρχει κανένα καλπάκι για να το κάνω να υπάρχει ο κωδικός ή κανένα άλλο πρόγραμμα που να μην χρειάζεται να το τρέξω για να βγει ο κωδικός που έβαλα; Ευχαριστώ προκαταβολικά.
pp6210 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Μήπως του έβγαλες το option να φορτωνει αυτόματα κάθε φορά που bootάρεις το σύστημα? Εγώ πριν κανα 3μνο που το χρησιμοποιούσα δεν θυμάμαι να είχα τέτοιο πρόβλημα, οπότε ή που ψάχνεις στα options του προγράμματος και ενεργοποιείς την επιλογή auto load ή βάλε το exe στα προγράμματα startup για να τρέχει κάθε φορά στην αρχή.
pesta Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Παιδιά λάθος έκανα το έβαλα στο Internet κάντε το μεταφορά στα Software. pp6210 το δοκίμασα αλλά τζίφος. Άν γνωρίζεται κανένα άλλο πρόγραμμα φέρτε το προς τα εδώ.
predator Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 pesta kati la8os kaneis. kai egw to folder guard exw kai kanei mia xara douleia.
pesta Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Ναι το έχω πληρωμένο όπως το εννοείς αλλά δεν μου το δίχνει μου λέει σε ένα ταμπελάκι πως δεν είναι.
silvester81 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 dokimasai to pc security einai para polu kalo!!!!
predator Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 allaxe me8odo "plirwmhs"! isws ta metrita na einai kalytera!
pesta Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Predator eisai gata alla tous plirosa se idos oxi to proigoumeno ena allo oute metrita. Me ennoeis ti ennoo etsi? To folderguard mpike kai pali se leitourgia. Thanksssssssssssssssssssssssssss
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.