Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με Tft !!

gelo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρηκα μια TFT 17 με 150ε,και μιας και θεωρησα την τιμη ευκαιρια την χτυπησα.Ομως ειναι παλια(IBM) και λειτουργει σε 1280*1024 και 60 Ηζ.Η αναλυση δεν ειναι το προβλημα,ομως το refresh rate ειναι γιατι με λιγα λογια δεν μπορω να παιξω παιχνιδια εκτος του pes4(60 Ηζ).Εχει συναντησει καποιος παρομοιο θεμα?Μπορω να κανω κατι?

Ευχαριστω και καθε βοηθεια δεκτη.

Δημοσ.

Αν ειναι με συνδεση DVI (δεν ξερω αν οι παλιες εχουν τετοια συνδεση), ειναι λογικο να εχει refresh 60Ηz.

Με τη δικη μου ΕΙΖΟ, συνδεδεμενη ψηφιακα με refresh 60Hz, δεν εχω προβλημα με παιχνιδια.

Δημοσ.
isws logw palaiothtas na exei terastio responce time...

Πολυ σωστη παρατηρηση... Το καλυτερο θα ηταν να την δεις εν δραση και μετα να την παρεις ;)

Δημοσ.

Κατι ακουσα για το Powerstrip οτι μπορω να την πειραξω λιγο.Υπαρχει περιπτωση αν το δοκιμασω να της κανω ζημια?Δοκιμασα να ανεβαζω λιγο Ηζ(65) και τα pixel τρεμοπαιζανε και το παρατησα.

Δημοσ.

παντως οταν προσπαθω να τρεξω ενα παιχνιδι μου βγαζει UNSUPPORTED VIDEO

VERTICAL FREQUENCY 75 HZ

και να ξαναθυνισω οτι το PES4 το τρεχει κανονικα!

Για αυτο ρωταω για το Powerstrip(η καποιο αλλο tweak program αν ξερει καποιος) αν ανεβασω τα Ηζ υπαρχει περιπτωση να της κανω ζημια?

Δημοσ.

Γιατι δεν πας στο site της να διαπιστωσεις ποια ειναι το max refresh που υποστηριζει; Μην τη βαλεις σε μεγαλυτερο refresh, γιατι ακομη και αν σου δουλεψει προσωρινα, σταδιακα θα χαλασει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...