rvas78 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 λοιπον εχουμε και λεμε. εδω και δυο μερες δεν μπορω να δω καμια ταινια απο αυτες που εχω(ολες σε μορφη avi.). To παραξενο ειναι οτι μεχρι και πριν δυο μερες δεν ειχα κανενα προβλημα,τωρα μου βγαζει ηχο αλλα οχι εικονα. εχει κανεις καμια ιδεα? ps.(απεγκατεστησα και επανεγκατεσησα τους video codecs αλλα και παλι τα ιδια).????????
WaVe Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Pes mas ti minima sou vgazei.. Pados k emena mou to ekane alla otan evgala apegatastisa k epanaegatastisa tous codecs itan ola ok
rvas78 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 δεν μου βγαζει καποιο μηνυμα. ξεκιναει η ταινια, βγαζει ηχο (μεχρι και το resize window γινεται) αλλα πουθενα εικονα
eurander Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Ειχα και εγω ενα τετοιο προβλημα, αλλα λυθηκε με επανεγκατασταση των codecs. Μηπως ο video codec ηταν κανενα free trial που μολις εληξε; Λεω τωρα..
rvas78 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 μπορει να ειναι και ετσι οπως τα λες φιλε eurander.θα κανω ενα testing και θα σου πω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.