Προς το περιεχόμενο

Lineage 2 k internet cafs

--==m@vR()-==--

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

vasika exw ena provlima. eimai noobwars kai sunithws mpainw apto spiti mou me pstn, opote oi sxetikoi tha katalavainetai kai ta sxetika probs. exw suxna disconnections logw tis grammis kai polles fores eimai sti mesi maxis, k molis kanw reconnnect eimai idi nekros kai xanw exp logw tis grammis. gia na min milisw gia to lag pou me tin pstn mou to vradi eimai ante geia... anagkazomai na kanw party mono k mono gia na skotwnoune tipota gia mena otan exw idi kanei attack kai mou epitithentai gia na tous trwne gia mena otan lagarw, gia na min pethanw k den to katalavw. to thema mou auti ti stigmi einai na vrw ena net cafe ston pirea-keratsini-amfiali-nikaia klp klp gia na paizw otan exw polu lag k suxna disconnections apto spiti. ena net pou na trexei me noobwars k c1. opoios gnwrizei tin apantisi sti mizeria mou k mporei na me voithisei, tha to ektmousa deontws...

gia na min parw svarna ola ta net pou epaiza counter na rwtaw an trexoune me noobwars..

plz

Δημοσ.

To lag pou exeis to pio pithanon einai na min einai apo tin grammi sou, alla tou server.

Egw me 56k modem, paizw mia xara to L2 ston Noobwars.

Alla merikes fores 3eskizete sto lag kai auto einai provlima tou server kai oxi tis grammis sou. E3akrivomeno auto.

Edw ston Noobwars, exoun lag kai autoi me dsl!!!

:)

Δημοσ.

re su pio polu prob mou dimiourgoun ta disconnection pou pethainw sti maxi logw tou discnnctn k de to kserw. afou kathe fora pou paleuw anusixw mi kanei kammia ptwsi k xasw... to kserw auto gia to lag alla sigoura i pstn to xeirotereuei..

p.s. xrisimopoieis to idio nick me to idio avatar k sto onlinegames na fantastw. epsaksa k kei mipws vrw kana topic gia to thema mou alla xathika k de vrika k tipota. anyway, an kserei kaneis as pei..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...