Προς το περιεχόμενο

DVDRebuilder Best Quality Settings

kavaliotis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα DVD 7.5Gb περιπου το οποιο θελω να κανω τελειο backup σε 4.3GB. Δεν θελω να παρω dual layer δισκακι οποτε ας μην αναφερθουμε καν. Εψαξα στο ιντερνετ και βρηκα αρκετα για το εν λογω προγραμμα. Ειδα οτι σε συνδυασμο με το CCE SP κανει θαυματα. Ειναι καποιος που εχει ασχοληθει με το συγκεκριμενο προγραμμα (βασικα μαζι με το CCE SP 2.7 κατα προτιμηση ή οποια αλλη εκδοση του CCE SP θεωρει καλυτερη)?

Δεν με ενδιαφερει αν παρει και 2-3 μερες να τελειωσει το encoding, αυτο που με ενδιαφερει ειναι να εχω την πιο τελεια ποιοτητα που μπορω! Οτι ειναι δυνατον δηλαδη απο αποψη ποιοτητας να το παρω. Με το DVDShrink η ποιοτητα δεν ητανε καλη. Να σημειωσω οτι δεν εχει extra ουτε μπορω να βγαλω languages ktl, δηλαδη με λιγα λογια θελω οτιδηποτε εχει μεσα το δισκακι... Κατι ειχε παρει το αυτι μου για 7-pass CCE encoding, αλλα εχει καποια settings στο DVDRebuilder οπως vbr_bias, quality prec κτλ που δεν καταλαβαινω τι τιμες να βαλω. Ειδα ενα guide στο afterdawn αλλα δεν εξηγει σε τοσο βαθος...

Δημοσ.

Άσε τις default ρυθμίσεις και βάλε τουλάχιστον 4 περάσματα στον CCE. Εγώ το δουλεύω με την έκδοση 2.50 SP του CCE. Αν θες την καλύτερη δυνατή ποιότητα, βάλε το μάξιμουμ στα περάσματα (9 νομίζω είναι) αλλά θα σου πάρει πάρα πολύ χρόνο και κατά τη γνώμη μου δεν αξίζει τον κόπο. Στη θέση σου θα έμενα στα 4 περάσματα.

Στο φόρουμ του doom9 μπορείς να βρεις περισσότερα για ρυθμίσεις, εγώ το δουλεύω πάντα στις προκαθορισμένες.

Να ξέρεις όμως ότι αν η ταινία είναι πολύ μεγάλη σε διάρκεια (3 ώρες ή παραπάνω) δε θα πάρεις τέλειο αποτέλεσμα, αλλά πολύ κοντά στο πρωτότυπο. Μπορεί στην τηλεόραση να μη φαίνονται διαφορές, αλλά στον υπολογιστή φαίνονται.

Δημοσ.

για τα περάσματα συμφωνώ οτιδήποτε πανω από 4 δεν ειναι ορατό στην τηλεόραση. Για να το μειώσεις σε 4,7 Gb θα χρειαστείς απαραίτητα encoder άρα , βάλε απλά κάτι με cce και μέχρι 4 passes και θα έχεις ότι μπορεί να γινει -μέχρι σημερα - καλυτερο.

Δημοσ.

Με 4 passes ποση ωρα παιρνει βρε παιδια μια 2ωρη ταινια με αυτο το προγραμμα; Και σε τι συστημα εννοειται..

Ευχαριστω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...