Προς το περιεχόμενο

Provlhma me Pshfiako hxo kai Dvd players!!

asderton

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Exw thn audigy sto pc mou kai thn exw syndesei pshfiaka me ena enisxyth kai ayton me thn seira tou me ena systhma 6 hxeiwn.

Ola paizoun mia xara alla exw to exhs provlhma..To power dvd 5alla kai to windvd 6 programmata pou thewrountai koryfaia sto eidos tous otan vazw na paixoun thn tainia exoun ena provlhma me thn apokwdikopoihsh twn dialogwn..Dld akougontai oloi oi ypoloipoi hxoi ,paizoun ola ta hxeia (kai to kentriko) alla den akougontai oi kentrikoi dialogoi ths tainias...Pragma poly praxeno..Otan to eixa se analogikh rythmisi to power dvd den eixe kanena provlhma..

To koufo apo thn allh einai oti ama ta paixw me ton media player paizoun ola mia xara! Eleos!! Kati ginetai me thn kwdikopoihsh alla ti? Opoios gnwrizei as sxoliasei..

Δημοσ.

kati paizei me ta kanalia tou hxou file, oi dialogoi prepei na einai perasmenoi se kapoia sygekrimena kanalia kai sta opoia den mporei na antapokri8ei to systhma pou eftia3es.. apla o media player isws ta enwnei apo prin kai ta vgazei stereo px kai oxi 5.1 pou mou les oti exeis. dokimase na pe3eis ligo me tis ru8miseis tou windvd h tou powerdvd gia ta hxeia sou..

den to xw psa3ei poli to 8ema dioti exw apla hxeia kai oxi 5.1 alla eixe ena paromoio provlima enas filos kai paizame wres me tis ru8miseis twn win kai twn diaforwn player, xwris apotelesma panta..

Δημοσ.

den paizei rolo to multichannel giati exw pshfiaki exodo .dld den vgainoun kalwdia apo ypologisth pros hxeia gia xreiazetai na kanw tis rythmiseis tou powerdvd.apla to vazw sthn rythmish spdf out i aliws digital out.spdf out gia ola eite einai mousikh eite einai dvd .ola apokwdikopoiountai teleia apo ton enisxyth ektos apo ayto to provlhma pou synantw sto dvd me tous dialogous.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...