billymos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Καλημερα σε ολους. Εχω ενα προβλημα με συγκεκριμενους υποτιτλος, δεν εμφανιζονται με τιποτα στην ταινια. Αν τρεξω την ταινια με το bsplayer, ολα καλα (αν και δυσκολευεται λιγο να τη τρεξει). Mε power dvd, δε δειχνει τιποτα. Εχω αλλαξει τα χρωματα με το ifoedit, ειναι συγχρονισμενοι στο Subtitle Workshop,αλλα με το pdvd, τιποτα. Επισης σε αλλες ταινιες, με το παραπανω προγραμμα δε φαινονται και πολυ καλα ταγραμματα, αν και εχω κανει μετατροπες με το SupRemap. Στο Subtitle Workshop παλι, φαινονται μια χαρα. Μηπως κανεις γνωριζει τι μπορει να φταιει? εχω τοσα προγραμματα για υποτιτλους και δεν μου δινουν λαθος. Αρα κατι τρεχει με το power dvd. Και το κυριως προβλημα ειναι οτι προφανως δε θα φαινονται και στο home dvd player.Ετσι δεν ειναι? Σας ευχαριστω για τις πιθανες απαντησεις σας. Βασιλης Υ.Γ..Στο μενου του power dvd ειναι ενεργοποιημενοι οι υποτιτλοι....
{RooF} Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 den kserw ti exei paixtei me to diko sou provlima alla gia na min anoiksw neo thema tha rwtisw kai egw kati... ekana divx to theos gia mia vdomada (Bruce almighty) katevasa ipotitlous apo edw alla oi ipotitloi pane poli grigora...kai den mporw na petixw tpt mesw tou bsplayer..oso kian tous kathisterisw den mporw na petixw sosti taxitita. sto psaxnontas ton nemo pou eixa ksanakatevash trexoun kanonika xoris na kanw tpt...kserei kaneis tpt?
billymos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Μαλλον πρεπει να τους συγχρονισεις. Αν ψαξεις στο φορουμ, θα βρεις προγραμματα και λυσεις. Δοκιμασε το time adjuster,arpakollaplayer, κτλ. Και εγω ειχα προβλημα με το συγχρονισμο, αλλα με δουλεια και διαβασμα, πετυχα το τελειο.Υπομονη θελει... Βασιλης
billymos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Παιδια, καμια βοηθεια στο δικο μου ερωτημα? Παιζει ρολο αν η ταινια ειναι PAL η' οχι? Και στο bsplayer, γιατι δουλευει? Δοκιμασα και το txt2sub,τιποτα... Βασιλης
{RooF} Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 billy kapou diavasa oti oi ypotitloi prepei na exoun to idio onoma me to arxeio tis tainias mipws ftaiei afto??
Αρβανιτάκης Ανδρέας Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Σίγουρα η ταινία πρέπει να είναι PAL για να παίζει παντού. Μήπως δεν εμφανίζονται οι υπότιτλοι επειδή τους έχεις selectable; Πρέπει δηλαδή να τους ενεργοποιήσεις μέσω του Power Dvd!! Τι άλλο να πω πολλά παίζονται.
adams Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 billymos Γινε πιο επεξηξηματικος. Σε τι format ειναι η ταινια? dvd απο οτι καταλαβαινω?,εγινε απο convertion divx-dvd,εβαλες εσυ υποτιτλους ελληνικους στο dvd ?
Αρβανιτάκης Ανδρέας Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Οι σελίδες που σου δίνει ο adams θα σε βοηθήσουν πάρα πολλή. Λίγο διάβασμα και υπομονή θέλει!!!
billymos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 Καλημερα, παιδια... Συγνωμη για τη καθυστερηση στην απαντηση, αλλα ελειπα στο εξωτερικο... Το προβλημα με την εμφανιση λυθηκε. Δεν εμφανιζοντουσαν γιατι ειχαν διαφορετικη συχνοτητα απο την ταινια. Αν και τους ειχα συγχρονισει μεσω του Subtitle Workshop, δεν δουλευαν.Ετσι κατεβασα υποτιτλους της ιδιας συχνοτητας και ολα καλα.... Ομως παρατηρησα οτι, ενω οι υποτιτλοι εμφανιζονται κανονικα στο pc με το power dvd, στο dvd player του σπιτιου δεν εμφανιζονται ολοι. Γνωριζετε γιατι? Επισης, αν και ειναι συγχρονισμενοι μεσω των προγραμματων που αναφερατε παραπανω, τελικα ,οταν τις περναω σε dvd, ο συγχρονισμος χανεται...Αλλου βγαινουν πιο νωρις(κυριως στην αρχη της ταινιας) και αλλου πολυ πιο αργα..... Θα ηθελα να σας ευχαριστησω για το ενδιαφερον... Βασιλης
Αρβανιτάκης Ανδρέας Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 Το οτι έγινε συγχρονισμός δε σημαίνει οτι όλα είναι τέλεια!! Μπορεί κάποιος υπότιτλος να ξεκινά πριν τελειώσει ο προηγούμενος με αποτέλεσμα να μη βγαίνει καθόλου στην οθόνη (της τηλεόρασης).
billymos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 Το οτι έγινε συγχρονισμός δε σημαίνει οτι όλα είναι τέλεια!! Μπορεί κάποιος υπότιτλος να ξεκινά πριν τελειώσει ο προηγούμενος με αποτέλεσμα να μη βγαίνει καθόλου στην οθόνη (της τηλεόρασης). Καταλαβα, Ανδρεα, αλλα το ιδιο dvd στο κομπιουτερ τους δειχνει κανονικα.. Και αν υποθεσουνε οτι φταει αυτο που λες και εχει γινει συγχρονισμος, τι αλλο μπορεις να κανεις ωστε να φαινονται κανονικα?
Αρβανιτάκης Ανδρέας Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 Εγώ πιάνω αναλυτικά τους υπότιτλους και τσεκάρω πότε τελειώνει ο ένας και πότε ξεκινάει ο άλλος. Μερικές φορές ο επόμενος υπότιτλος μπορεί να έχει ρυθμιστεί να βγαίνει πριν τελειώσει ο προηγούμενος[λάθος φυσικά]. Εάν αυτό συμβαίνει θα το καταλάβεις πιάνοντας αναλυτικά τους υπότιτλους και τους τσεκάρεις. Εγώ χρεισημοποιώ το Subtitle Workshop που πιστεύω ότι είναι κορυφή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.