Προς το περιεχόμενο

Hd Temperature!!!

triantis7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Geia sas palikaria,exw enan seagate sata 200 gb kai i thermokrasia tou an einai polu wra anameno to pc kai to xrisimopoiw ftanei tous 50!Bebaia dyskola paei 50 alla to exw kai auto!Synithws ftanei tous 46-48.Poso prepei na einai i thrmokrasia tou?Einai poly 48?Mporei na exw kai problima?Ton skliro ton exw master.Eyxaristw!

Δημοσ.

Όσο το λιγότερο, τόσο το καλύτερο... κοντά στους 50 είναι πάρα πολύ...

Από που βγάζεις τις θερμοκρασίες αυτές...? Αν είναι από κανά προγραμματάκι μην το πολυεμπιστεύεσαι...

Ο καλύτερος τρόπος πιστεύω για να μην έχεις μεγάλες θερμοκρασίες στους δίσκους είναι να έχεις γενικά ένα case έτσι ώστε να είναι "δροσερό" και τους δίσκους να είναι τοποθετημένοι ακριβώς πίσω από το fan του μπροστινού μέρους του κουτιού που εισάγεται ο αέρας... διαφορετικά θα πρέπει να προβλέψεις άλλον ένα 80mm τουλάχιστον fan το οποίο θα κάνεις πατέντα και θα το στήσεις πάνω από τον δίσκο...

Δημοσ.

εγω ειμαι περιπου στους 30.Φτιαξε το air flow του κουτιου σου,ειναι το Α και το Ω για χαμηλες θερμοκρασιες.Εγω με την προσθηκη ενος fan 80αρη στο παλιο μου κουτι εριξα 4-5 βαθμους τη θερμοκρασια συστηματος.Τωρα με ενα heroichi 6A19 των 50 ευρω(με 2 120αρηδες ανεμιστηρες) εχω θερμοκρασια δισκου 30-32 και συστηματος 25-26.

Κανε ενα search για αθορυβα ανεμιστηρακια και βαλε ενα μπροστα και χαμηλα να βαζει αερα και ενα πισω και ψηλα να βγαζει.Λογικα θα ριξεις αρκετα τις θερμοκρασιες του κουτιου σου.

Δημοσ.

επίσης αν συνεχίσεις να έχεις μεγάλες θερμοκρασίες,λίγο δύσκολο αν κάνεις αυτά που σου είπαν τα παιδιά,δοκίμασε να αγοράσεις κάποιους ανεμιστήρες ειδικά για σκληρούς δίσκους οι οποίοι μπαίνουν πάνω στον σκληρό για να τον ψύχουν...

Δημοσ.

Αν το πρόβλημα είναι έντονο μπορείς να το αντιμετωπίσεις.

mpriki.jpg

Ότι καλύτερο (και ζεσταίνεις και το βραδυνό γαλατάκι σου) :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Δημοσ.

lol.. :) nice pic.

Pantws egw exw sto pc mou arketa anemistirakia kai einai ola mia xara. O 1 anemistires vrisketaii stin orofi tou case kai vazei aera mesa (twra an auto einai swsto min rwtisete, den exw idea, etsi mou to dwsane kai malista i orofi exei kai sxara gia na mpainei o aeras mesa) kai allous 2 pou petane ton thermo aera eksw.

Δημοσ.

ego pantos pou exo enan seagate 200gb an ftasei 46 47 bathous restart kai meta den fortonei mexri na kriosei.(mallon einai para poloi oi bathmoi pou exeis) episis ixa psaksei kai oi seagate dinei mexri 55 bathous an thimame kala oti litourgoun sosta meta apo ekei to xaos.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...