nino Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 Exw ena asirmato pontiki tis trust.Otan to syndew se notebook kathe ligo o karsoras petagetai se diafores theseis tis othonis . Se desktop H/Y ola kala.To exw dokimasei se 2 notebooks.Kamia idea gia to ti simbenei?
nino Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 Enoeitai oti to exv dokimasei kai xwris to programma tis etairias.
nino Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Mipws kanei conflict me to pontiki toy foritou????
dali13gr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Καλησπέρα Εμένα μου το έκανε αυτό στο pc μου ένα ασύρματο ποντίκι της MS. Μόλις έβαλα το software που υπήρχε στη συσκευασία, έφτιαξε. Τώρα που έχω SP2 δεν έχει πρόβλημα ακόμα και χωρίς το software της MS. Φιλικά
karateka Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2005 Aν είναι οπτικό, σιγουρέψου ότι το έχεις επάνω σε τραχειά και αδιαφανή επιφάνεια.
nino Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2005 Οχι ειναι με μπιλια.Παντως φοβαμαι μηπως αγορασω αλλο και δεν συνεργαζονται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.