Προς το περιεχόμενο

Καλύτερος Media Player για τα Windows;

Isis

Ποιόν θεωρείτε καλύτερο media player;  

6 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιόν θεωρείτε καλύτερο media player;

• Windows Media Player
    • Winamp
    • Sonique
      0
    • ΆΛΛΟ ( Ποιό; )

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 99
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ειμαι κατα των codec packs

αφου οτι φιλτρο χρειαστεις ευκολα το κατεβαζεις κ δεν γεμιζεις με καθε μλκια.. ασε που κατα την πλειοψηφια των χρηστων που βλεπουν ταινιες 2-3 φιλτρα ειναι αρκετα..

Δημοσ.

wmp11 και ξερό ψωμί στα windows.

Γιατί?

Γρήγορος-άνετος-ωραίος-πολλές δυνατότητες και το καλύτερο δεν χρειάζεται να το κάνεις εγκατάσταση σαν εξτρά εφαρμογή.

Αν και αυτό το καιρό δεν μπορώ δίχως το itunes.

Δημοσ.

Για ήχο foobar2000 γιατί με βολεύει πολύ περισσότερο απο το winamp, και για βίντεο χρησιμοποιώ media player classic+ffdshow tryouts. Βασικά αυτά τα δύο τελευταία τα βρίσκει κανείς στο πακέτο cccp, και αν κάνεις και μερικές διορθώσεις είναι το ιδανικό για μένα

Δημοσ.
wmp11 και ξερό ψωμί στα windows.

Γιατί?

Γρήγορος-άνετος-ωραίος-πολλές δυνατότητες και το καλύτερο δεν χρειάζεται να το κάνεις εγκατάσταση σαν εξτρά εφαρμογή.

Αν και αυτό το καιρό δεν μπορώ δίχως το itunes.

wmp 11 γρήγορος ? δεν μ'αρέσουν προγράματα που συνδέονται στο internet χωρίς λόγο, μήπως θες να αγοράσεις αυτό το mp3, μηπως αυτό το video ...

όλο ακούω για αυτό το itunes, είναι δωρεάν ?

Δημοσ.

Ναι, είναι της apple. Έχει πολλές δυνατότητες, και είναι απο τα πιο πλήρη, όπως φανερώνει και το μεγεθός του. Αλλά για μένα είναι βαρύ, και δεν μου χρειάζονται αυτές οι δυνατότητες.

Δημοσ.
wmp 11 γρήγορος ? δεν μ'αρέσουν προγράματα που συνδέονται στο internet χωρίς λόγο, μήπως θες να αγοράσεις αυτό το mp3, μηπως αυτό το video ...

όλο ακούω για αυτό το itunes, είναι δωρεάν ?

Ε αμα μπαίνεις στις online υπηρεσίες ναι λογικό δεν είναι?

Δωρεάν είναι και υπάρχει και για τα mac os & windows.

Y.Γ. Το wmp11 ειναι αν οχι το καλύτερο απο τα καλύτερα media players σε κατι εκανε καλα την δουλεία της και η ms ρε παιδιά πως να το κάνουμε.

Και εγω με winamp επαιζα αλλα μετα σταμάτησα να το παίζω :lol: το winamp ετσι? και πηγα σε wmp11 και τωρα itunes και μαλλον δεν θα το αλλάξω αν δεν χαλάσει γιατι εχω φτιάξει ολη την μουσική μου βασισμένη πανω του και πραγματικά ειναι το καλύτερο jukebox που εχω δει ever!

Δημοσ.

εγώ έχω το cccp codec pack, o native player παιζει άνετα 720p avc με τον P4 3 GHZ

o wmp11 όχι και τόσο

Ναι, είναι της apple.

ακόμα δεν έχω συγχωρίσει στην apple που για να δεις full screen mov έπρεπε να αγοράσεις pro έκδοση

Δημοσ.
οι επιλογες που μας δινεις ειναι τραγικα λιγες..

Το 2005 που ανοιχτηκε το θεμα αυτο, μπορει αυτοι οι δυο players να ηταν οι ποιο διασημοι..

Αν και εγω θυμαμαι παντα VLC ειχα.. και windows media player

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...